Xbox Game Pass Ultimate'de FC 25 var mı?

Ellie7091

Decapat
Herkese iyi sosyaller. Geçen sene laptop alırken yanında 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate verilmişti. Hala aktifleştirmedim. FC 25 var mı acaba? Bu platforma sonradan mı geliyordu?

Maalesef yok muhtemelen 1 seneye yakin sonra gamepassa eklenir oyun.

1730822611507.png

Hocam EA Play deneme sürümü olarak eklenmiş bulunuyor yüksek ihtimalle kısa bir süre (1 ay gibi)deneyebiliyorsun oyunu yani sizin de bir ay olduğuna göre işe yarar.

Eki Görüntüle 2345325

Hocam EA Play deneme sürümü olarak eklenmiş bulunuyor yüksek ihtimalle kısa bir süre (1 ay gibi)deneyebiliyorsun oyunu yani sizin de bir ay olduğuna göre işe yarar.
Yanlış değilsem deneme sürümü sadece 10 saat kadar. EA Play alacaktım fakat deneme sürümü olarak FC 25 sadece 10 saat izin veriyordu.

Eki Görüntüle 2345325

Yanlış değilsem deneme sürümü sadece 10 saat kadar. EA Play alacaktım fakat deneme sürümü olarak FC 25 sadece 10 saat izin veriyordu.

Çok teşekkürler. Geçen hafta Epic gamesten abonelik aldım. 10 saatlik bir deneme sürümünün 4 saati kaldı. En azından denemiş oldum. Sistemi merak ettim ne kadar iyi oynanır diye. Geçen yılki gibi güzel bir indirim denk gelirse satın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı