- Makaleler
- 5
Eğer yıllık aldım dediğiniz şey Live Gold ise o Game Pass değil. Game Pass'e dönmesi için 1 aylık Game Pass Ultimate almanız şart.Yıllık Game Pass'i nasıl aldınız acaba?
Eğer yıllık aldım dediğiniz şey Live Gold ise o Game Pass değil. Game Pass'e dönmesi için 1 aylık Game Pass Ultimate almanız şart.Yıllık Game Pass'i nasıl aldınız acaba?
Live gold ne oluyor ?Eğer yıllık aldım dediğiniz şey Live Gold ise o Game Pass değil. Game Pass'e dönmesi için 1 aylık Game Pass Ultimate almanız şart.
Bundan aldım pc denEğer yıllık aldım dediğiniz şey Live Gold ise o Game Pass değil. Game Pass'e dönmesi için 1 aylık Game Pass Ultimate almanız şart.
Live Gold konsolda online oynamanızı sağlayan ve bazı avantajları olan bir servis. Tahmin ettiğim gibi Live Gold almışsınız. Aboneliğinizi Game Pass'e döndürmek için 1 aylık Game Pass Ultimate'i almanız gerekiyor. Bu sayede toplamda 13 aylık Game Pass Ultimate aboneliğiniz olmuş oluyor.Live gold ne oluyor ?
Bundan aldım pc den
Xbox Game Pass Essential — Xbox Game Pass Essential 3 Aylık ürününü satın al | Xbox
50'den fazla konsol ve bilgisayar oyunu. Her yerde akışını yapın ve oynayın.* Çevrimiçi ve çok oyunculu konsol oyununun keyfini çıkarın. Daha fazla avantaj elde edin. Daha fazla ödül kazanın.www.xbox.com
Çok teşekkür ederim söylemeseydiniz bilgim olmucaktıLive Gold konsolda online oynamanızı sağlayan ve bazı avantajları olan bir servis. Tahmin ettiğim gibi Live Gold almışsınız. Aboneliğinizi Game Pass'e döndürmek için 1 aylık Game Pass Ultimate'i almanız gerekiyor. Bu sayede toplamda 13 aylık Game Pass Ultimate aboneliğiniz olmuş oluyor.
Microsoft hesabınızda hizmetler ve abonelikler bölümüne bakarsanız yenileme tarihini bir yıl sonrası olarak gösterecektir. Yani size kalmış.Çok teşekkür ederim söylemeseydiniz bilgim olmucaktı
Birde En sonda aldığım ultimate abonoliğinın yenilenen ödemeyi kapatmalımıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.