- Makaleler
- 4
@Ali Tolga Hocam 3 Aylık Xbox Game Pass Ultimate kodu satıyorum, hala günceldir. Bakabilirsiniz.
Bende konsol var arkadaşımla ve abimle beraber yapıyoruz her aylık bu ay almadım Steam indirimlerinde kullanmayı düşünüyorum ama yakında tekrardan alacağım RDR tekrardan gelecek söylentileri var gelirse alıcağım. (gelmezse de alacağımAnladım hiç olmadı en yakın arkadaşınla yapmanı öneririm. 15 15 ödersiniz. Sınav dönemleri de almayarak tasarruf yaparsınız.
Hocam o 15 lira boşa bence PC'deyseniz.Ultimate kullanıyorum. Konsolum var ama olmasa da alınır. Live Gold sayesinde online girebiliyorsunuz. Ayrıca konsl için EA Play var. PC için yakında gelicek.
EA Play gelince öyle demezsiniz. Fifa 21, NFL, NHL, NBA Live gibi spor oyunlarını seviyorsanız hayır diyemeyeceğiniz bir 15 lira.Hocam o 15 lira boşa bence PC'deyseniz.
Tamam da gelmedi hocam yani gelsin öyle konuşalım bunları.EA Play gelince öyle demezsiniz. Fifa 21, NFL, NHL, NBA Live gibi spor oyunlarını seviyorsanız hayır diyemeyeceğiniz bir 15 lira.
Bence gayet iyi Ultimate, 15 TL extradan değer.PC için Ultimate almaya gerek yok. Normal yeterli olacaktır.
EA Play gelince öyle demezsiniz. FIFA 21, nfl, nhl, NBA Live gibi spor oyunlarını seviyorsanız hayır diyemeyeceğiniz bir 15 lira.
Bence gayet iyi Ultimate, 15 TL extradan değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.