Xbox Game Pass vs Ultimate

Anladım hiç olmadı en yakın arkadaşınla yapmanı öneririm. 15 15 ödersiniz. Sınav dönemleri de almayarak tasarruf yaparsınız.
Bende konsol var arkadaşımla ve abimle beraber yapıyoruz her aylık bu ay almadım Steam indirimlerinde kullanmayı düşünüyorum ama yakında tekrardan alacağım RDR tekrardan gelecek söylentileri var gelirse alıcağım. (gelmezse de alacağım :D)

Ultimate kullanıyorum. Konsolum var ama olmasa da alınır. Live Gold sayesinde online girebiliyorsunuz. Ayrıca konsl için EA Play var. PC için yakında gelicek.

Hocam o 15 lira boşa bence PC'deyseniz.
EA Play gelince öyle demezsiniz. Fifa 21, NFL, NHL, NBA Live gibi spor oyunlarını seviyorsanız hayır diyemeyeceğiniz bir 15 lira.

PC için Ultimate almaya gerek yok. Normal yeterli olacaktır.

EA Play gelince öyle demezsiniz. FIFA 21, nfl, nhl, NBA Live gibi spor oyunlarını seviyorsanız hayır diyemeyeceğiniz bir 15 lira.

Hocam onların hiçbiri yok :( bir tek 10 saatlik FIFA 21 var. Ama yine de EA Play çok iyi.
Bence gayet iyi Ultimate, 15 TL extradan değer.

Hocam hiçbir farkı yok maalesef PC için. Boş masraf. Ha Xbox'u olan bir dostunla ortak kullanırsın. Yarı yarıya bölüşürsünüz. O mantıklı olabilir.

PC için ne artısı var? Zaten Online oynayabilir. @Silinen üye. Konsol olsa tamam. Bende konsol ve PC var. Ultimate kullanayorum. Fakat sadece PC için gerekli değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı