Xbox Game Pass zamlanacak mı?

Xbox global olarak zam yapacağını duyurdu. Ama şuna zam yapacağım demedi. Yıl başından sonra neler olacak bekliyoruz.

Bence zamlanacak, çünkü en ucuza kullanan ülkeyiz sanırım.
Ortalama 1 oyun 60 dolar = Game Pass 15 dolar. 4X
Türkiye'de 1 oyun ortalama 600TL ki artık o bile zor. Game Pass 30 TL. 20X

Reddit vb platformlarda baktım VPN ile herkes Türkiye ve Brezilya'dan alıyormuş. Bu yüzden Microsoft bunu önlemek isteyecektir.

Daha önce hiç kullanmadıysan 1 aylık abonelik almanı tavsiye ederim.

Ben zamanın da 3 yıllık Ultimate paketini aldım. 2025'te bitecek. 765TL tutmuştu. Aylık 23TL falan yapıyor. Şu an da kod alımını kaldırmışlar sanırım.

Son düzenleme:
Hocam ben geçenlerde aldım 3 yıllık ,toplamda 945 TL'ye geldi ,aylık 26.25 TL'ye Ultimate hesabım oldu. Sayfada Xbox Live Gold üyeliğine katılı seçeceksin. 3 aylık paketler var bunlardan 1 tane alacaksın sonra aboneliği yönet diye bir link çıkıyor. Oradan yinelenen ödemeler kısmını kapatacaksın. Bir 3 aylık üyelik daha alacaksın. Tekrar yinelenen ödemeleri kapatacaksın kapatmazsan 3 aylık üyelik çıkmıyor. Bunu 12 defa yapman gerekiyor 3 yılı tamamlamak için. İstersen daha az da yapabilirsin ama üst sınır 3 yıl. Toplamda 36 aylık Live Gold üyeliğin olacak. Bu 900 TL yapıyor. Sonra 1 aylık Game Pass Ultimate hesabına üyelik yapacaksın, Live Gold üyeliğini otomatik olarak Game Pass Ultimate'e yükseltiyor. 3 yıllık Game Pass almış oluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı