Xbox Xbox Game Pass zamlanınca aylık ödeme miktarı değişir mi?

Hamza Aqs

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, biliyorsunuz ki Game Pass zamlanacak diye haberler var. Ben Game Pass'ı şimdi 80'den alsam otomatik ödemede 80 mi çekmeye devam eder yoksa yeni fiyatı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar, biliyorsunuz ki Game Pass zamlanacak diye haberler var. Ben Game Pass'ı şimdi 80'den alsam otomatik ödemede 80 mi çekmeye devam eder yoksa yeni fiyatı mı?
Yeni fiyattan çekim yapacaktır, fakat öncesinde uyarısı gelir, direktmen çekmezler.

1 yillik abonelik sistemi hala devam ediyorsa direkt olarak 1 yillik abonelik alirsan o 1 yil dolana kadar fazla fiyat cekmeyeceklerdir diye dusunuyorum.

Paran varsa direk aylık 80 TL'den istediğin kadar alabiliyorsun ben 30TL iken marta kadar uzatmistim aynısı büyük ihtimal hala geçerlidir

Şöyle eğer önceden mesela 1 yıllık almissan,güncel fiyat görünür ama zaten peşin ödemissindir xbox alacağını almıştır sorun yok,ben 2 yıldır kullanıyorum,ultimate 45 TL iken almıştım 120tl olarak güncellendi ama 45 ödedim sonuçta

Şöyle eğer önceden mesela 1 yıllık almissan,güncel fiyat görünür ama zaten peşin ödemissindir xbox alacağını almıştır sorun yok,ben 2 yıldır kullanıyorum,ultimate 45 TL iken almıştım 120tl olarak güncellendi ama 45 ödedim sonuçta
IMG_20231031_231659.jpg

45TL iken abandım.

Bu zam gelmeden önce benim 45 TL'lik Ultimate paketim yine aynı 45 TL'den yenilendi eğer zam öncesi Ultimate almışsan yine 120 ödersin eğer fiyat politikası değişmediyse fakat bu eski fiyat mevzusu çok sürmüyor Max 1-2 ay eski fiyattan devam edersin sonra sana uyarı geçilir güncel fiyata başlatırlar.

Şimdilik eski fiyattan yenilerim diyor. İlerleyen günlerde değişir mi veya yenilenme zamanı hangi fiyattan çeker, eski fiyattan çekse bile ne kadar süre ona devam eder bilmiyorum.

1698833719609.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı