Çözüldü Xbox Game Pass'de bulut oyun nasıl oynanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Huimang

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Xbox Game Pass bazı ülkelerde bulut oyun oynamayı destekliyor fakat Türkiye'de desteklemiyor. Online oyun oynamayacağım offline oynayacağım VPN falan kullanarak bulut oyun oynayabilir miyim ve nasıl yapabilirim? Sistemim çok kötü bulut oynamak istiyorum, internetim iyi.

Çözüm
Merhaba, Xbox Game Pass bazı ülkelerde bulut oyun oynamayı destekliyor fakat Türkiye'de desteklemiyor. Online oyun oynamayacağım offline oynayacağım VPN falan kullanarak bulut oyun oynayabilir miyim ve nasıl yapabilirim? Sistemim çok kötü bulut oynamak istiyorum, internetim iyi.
VPN ile Xcloud'a girip oyunu açın. Oyun açıldıktan sonra VPN'i kapatıp oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Kol olmadan oynayamıyorsunuz bilginiz olsun.
Gamepad siz oynamak için ekstra para vermemmi lazım.

Evet kalıcı olarak 80 TL. Ama oda başka bir eklenti çok eskiden ücretsizdi sonra bu eleman bayağı kullanıldığı için bu işi paraya dökmek istedi ve paralı oldu. Ben PC'ye format atmadan önce eski kullanıcısı olduğum için benden para almıyordu formatlayınca dosyaları da yedeklemedim şimdi para istiyor.

Evet kalıcı olarak 80 TL. Ama oda başka bir eklenti çok eskiden ücretsizdi sonra bu eleman bayağı kullanıldığı için bu işi paraya dökmek istedi ve paralı oldu. Ben PC'ye format atmadan önce eski kullanıcısı olduğum için benden para almıyordu formatlayınca dosyaları da yedeklemedim şimdi para istiyor.

Bende Xbox 360 Wireless kolu var fakat Wireless olduğu için sadece kola bağlanıyor fakat buna bir kablo falan takarak PC'ye bağlıyabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı