Şimdi kafam karıştı hocam 14,99 ₺/ayOrijinal fiyat 14,99 ₺, geçerli fiyat 5,90 ₺5,90 ₺
%61 indirim diyor
Bende konsol yok sadece PC üzerinden oynarım. Her ay 5,90 mı alacak yoksa ilk ay 5,90 alıp sonra 14,99 mu olacak?
Tabiki de çok mantıklı 10 saat süren oyunlara min 30 lira verip oynayacağına 6 liraya bitir geç birinci çinko. Forza Horizon gears ve metro gibi pahalı oyunları da bu 3 ay içerisinde bitir ikinci çinko. 3 ay sonra üyeliği iptal et hoop tombala.
Hocam net bir bilgi edinebilir miyim? Şimdi ilk ay 6 TL bunu anladım, anlamadığım konu ilk aydan sonra aylık 15 TL' den mi devam ediyor yoksa 3 aylık 15 TL mi alıyor? Kusura bakmayın çok kafanızı şişirdim.
Arkadaşım bir aylığını 6 liraya aldı bu hafta. Neden 3 aylığını almadığını sorduğumda yoktu dedi. Alırken siz yine de dikkatli okuyun. Belki o dikkat etmemiştir, bitmiş de olabilir 3 aylık kampanya.
Ben aldığımda seçenekler bundan farklıydı. 45 lira yerine 6 lira yazıyordu mesela.
Arkadaşım bir aylığını 6 liraya aldı bu hafta. Neden 3 aylığını almadığını sorduğumda yoktu dedi. Alırken siz yine de dikkatli okuyun. Belki o dikkat etmemiştir, bitmiş de olabilir 3 aylık kampanya.
Ben aldığımda seçenekler bundan farklıydı. 45 lira yerine 6 lira yazıyordu mesela.