Xbox Game Pass'e EA Play ile nasıl bağlanılır?

Utkan karagöz

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar ben Xbox Game Pass for PC aldım EA Pass'e bağlamam gerekiyormuş ancak benim Xbox hesabımdaki e-postam halihazırda EA hesabım varmış ve hesabıma giriş yapamıyorum çünkü şifresini hatırlamıyorum. Şifre hatırla ve şifre sıfırlamak için her şeyi yaptım e-mail gelecek diyor ama asla gelmiyor ben Xbox Game Pass'imle EA Play'i nasıl bağlayacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler arkadaşlar ben Xbox Game Pass for PC aldım EA Pass'e bağlamam gerekiyormuş ancak benim Xbox hesabımdaki e-postam halihazırda EA hesabım varmış ve hesabıma giriş yapamıyorum çünkü şifresini hatırlamıyorum. Şifre hatırla ve şifre sıfırlamak için her şeyi yaptım e-mail gelecek diyor ama asla gelmiyor ben Xbox Game Pass'imle EA Play'i nasıl bağlayacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam o e-posta ile bağlamak zorunda değilsiniz. Yeni hesap açtığınızda zaten girdiğiniz an eşleştiriyorsunuz hesapları sadece çıkan yazıya onay vermeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı