Xbox Game Pass'i almak mantıklı mı?

449549

Hectopat
Arkadaşlar az önce Xbox Game Pass'i inceledim ve gerçekten harika bir oyun çeşitliliği olmasının yanında sunmuş olduğu oyunların çoğu da kaliteli. Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerini aktırabilir mi?

Alınır. Game Ultimate kullanıyorum. PC için zaten Ultimate almaya gerek yok.

Arkadaşlar az önce Xbox Game Pass'i inceledim ve gerçekten harika bir oyun çeşitliliği olmasının yanında sunmuş olduğu oyunların çoğu da kaliteli. Sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerini aktırabilir mi?
Game Pass bir nimet. Oyun oynayan herkesin alması gereken bir hizmet.

Önerileriniz için teşekkürler, ben de almayı düşünüyordum zaten.
Ayrıca bir şey soracağım; XBOX Game pass Steam üzerinden alınabilir değil miydi? Sanki gördüğümü hatta indirimdeyken 5 TL civarına düşüpte aldığımı hatırlıyorum. O başka bir game pass miydi acaba?

Önerileriniz için teşekkürler, ben de almayı düşünüyordum zaten.
Ayrıca bir şey soracağım. XBOX Game pass Steam üzerinden alınabilir değil miydi? Sanki gördüğümü hatta indirimdeyken 5 TL civarına düşüpte aldığımı hatırlıyorum. O başka bir game pass miydi acaba?
EA Play hocam o. Zaten Game Pass'in içinde de EA Play mevcut. Steam'den almanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı