rocpai212 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Şu an kullandığım Xbox Game Pass hesabım var, bugün Xbox Game Pass'a sahip olanlar EA Play oyunlarını kütüphanelerinde görebilecekti ama ben göremiyorum. Yanlış mı anladım konuyu? Yardım eder misiniz?
Şu an kullandığım Xbox Game Pass hesabım var, bugün Xbox Game Pass'a sahip olanlar EA Play oyunlarını kütüphanelerinde görebilecekti ama ben göremiyorum. Yanlış mı anladım konuyu? Yardım eder misiniz?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mart 2021 #11 Bugün 00.00'dan sonra gelecektir yüksek ihtimalle PC için. Ben de almayı planlıyordum sanırım alacağım. Artı 0 Eksi
Bugün 00.00'dan sonra gelecektir yüksek ihtimalle PC için. Ben de almayı planlıyordum sanırım alacağım.
plx22 Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 781 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #12 deflandre dedi: Bu görsel GamePass-EA Play birleşmesi olduğu günden beri, aylardır var, sadece aktif değildi hocam. Genişletmek için tıkla... Normal versiyonda ea play olacak mı diyorsunuz? Orijinal tanıtımında ikisinide telafuz ediyor bayan. Artı 0 Eksi
deflandre dedi: Bu görsel GamePass-EA Play birleşmesi olduğu günden beri, aylardır var, sadece aktif değildi hocam. Genişletmek için tıkla... Normal versiyonda ea play olacak mı diyorsunuz? Orijinal tanıtımında ikisinide telafuz ediyor bayan.