T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Ocak 2022 #1 Ben Forza 4 indiriyordum. 50 GB indirmiş, PC kapatıp açınca oyun indirme sıfırlanmış. Oyunun dosyalarını buldum, tekrar devam ettirmem mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2022
Ben Forza 4 indiriyordum. 50 GB indirmiş, PC kapatıp açınca oyun indirme sıfırlanmış. Oyunun dosyalarını buldum, tekrar devam ettirmem mümkün mü?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #2 TersDönenGaplumbağa dedi: Ben Forza 4 indiriyordum. 50 GB indirmiş, PC kapatıp açınca oyun indirme sıfırlanmış. Oyunun dosyalarını buldum, tekrar devam ettirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün dosya doğrulama yapın yanlış hatırlamıyorsam vardı. Artı 0 Eksi
TersDönenGaplumbağa dedi: Ben Forza 4 indiriyordum. 50 GB indirmiş, PC kapatıp açınca oyun indirme sıfırlanmış. Oyunun dosyalarını buldum, tekrar devam ettirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün dosya doğrulama yapın yanlış hatırlamıyorsam vardı.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 11 Ocak 2022 #3 TersDönenGaplumbağa dedi: Ben Forza 4 indiriyordum. 50 GB indirmiş, PC kapatıp açınca oyun indirme sıfırlanmış. Oyunun dosyalarını buldum, tekrar devam ettirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İndirmeyi başlatın. Yeni dosyaları indirdiği yeri bulun ve eski dosyaları oraya yapıştırın. Artı 0 Eksi
TersDönenGaplumbağa dedi: Ben Forza 4 indiriyordum. 50 GB indirmiş, PC kapatıp açınca oyun indirme sıfırlanmış. Oyunun dosyalarını buldum, tekrar devam ettirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İndirmeyi başlatın. Yeni dosyaları indirdiği yeri bulun ve eski dosyaları oraya yapıştırın.