Berkocuk Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 396 Makaleler 2 Çözümler 1 29 Ocak 2022 #1 Xbox Game Pass'e RDR2'nin geleceği söyleniyordu. RDR2 Xbox Game Pass kütüphanesinde var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2022
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #11 Khaleesi Targaryen dedi: RDR2 crack eski sürüm olduğu için çöküyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Update yap her sitede bulunuyor zor değil. Artı 0 Eksi
Khaleesi Targaryen dedi: RDR2 crack eski sürüm olduğu için çöküyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Update yap her sitede bulunuyor zor değil.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 29 Ocak 2022 #12 Bloodlinee dedi: Update yap her sitede bulunuyor zor değil. Genişletmek için tıkla... Knk onunla uğraşacağına al oyunu indirimde zaten epic'te. Hem online oynarsın hem ilerlemen buluta yüklenir kaybolmaz. Artı 0 Eksi
Bloodlinee dedi: Update yap her sitede bulunuyor zor değil. Genişletmek için tıkla... Knk onunla uğraşacağına al oyunu indirimde zaten epic'te. Hem online oynarsın hem ilerlemen buluta yüklenir kaybolmaz.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #13 Khaleesi Targaryen dedi: Kanka onunla uğraşacağına al oyunu indirimde zaten Epic'te. Hem Online oynarsın hem ilerlemen buluta yüklenir kaybolmaz. Genişletmek için tıkla... Zor değil ki 5 dakikalık Update dosyasını yükleyip oyunun kurulu olduğu yere atıyorsunuz ben çoktan bitirdim zaten 1 sene oldu. Hesap almıştım Artı 0 Eksi
Khaleesi Targaryen dedi: Kanka onunla uğraşacağına al oyunu indirimde zaten Epic'te. Hem Online oynarsın hem ilerlemen buluta yüklenir kaybolmaz. Genişletmek için tıkla... Zor değil ki 5 dakikalık Update dosyasını yükleyip oyunun kurulu olduğu yere atıyorsunuz ben çoktan bitirdim zaten 1 sene oldu. Hesap almıştım