Xbox Game Pass'te FIFA var mı?

Nanooo

Decapat
Daha fazla  
Baktim da Microsoft Store yoktu. Ben de oradan Xbox'u indirdim. Game Pass alacağım. FIFA'yi ay boyu sınırsız oynayabikir miyim yoksa 10 saat mi? Ayrıca Game Pass'i ay sonu iptal etmezsem para keser mi Game Pass?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer ay para çekmesin derken? Anlamadım tam olarak? Üyelik tamamlandıktan sonra otomatik ödeme yinelemesini kapatırsanız üyeliğiniz bittiğinde yeni ay için ücret almaz.
Tamam tamam o bittide fifada üzgün emoji var

EA Play üzerinden sınırsız oynatıyor Game Pass.

Bağladım EA ile EA da hala oyun satin al diyor.

Son düzenleme:
"Xbox Game Pass Ultimate üyeleri Windows için Xbox uygulaması ve EA uygulaması (şu anda beta sürümünde) aracılığıyla Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Windows 10/11'de EA Play'e sahip olur. PC Game Pass üyeleri, Windows için Xbox uygulaması ve EA uygulaması aracılığıyla Windows 10/11'de EA Play'e sahip olur. Konsol için Xbox Game Pass, EA Play'i içermez."

Böyle bir şey yazıyor

"Xbox Game Pass Ultimate üyeleri Windows için Xbox uygulaması ve EA uygulaması (şu anda beta sürümünde) aracılığıyla Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve Windows 10/11'de EA Play'e sahip olur. PC Game Pass üyeleri, Windows için Xbox uygulaması ve EA uygulaması aracılığıyla Windows 10/11'de EA Play'e sahip olur. Konsol için Xbox Game Pass, EA Play'i içermez."

Böyle bir şey yazıyor
Allaha şükür ben yan hesaba baglamisim ea ile gamepassi acilmaid ana hesapta oldu ne kadar az kizsamda basta söylemediğin için genelde saol teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı