Dualsense'ten ziyade parçayla alakalı. Joystiği hareket ettiren parça Dualsense'te de Xbox controller'da da aynı. İçerisine kir, toz, saç vs. girdiği zaman stick drift problemi ortaya çıkıyor. Önceden kullandığım Xbox gamepad'de yaşadım bu sorunu. Aslında üreticiler bu sorunu parçayı değiştirerek çok rahat çözebilir ama işlerine gelmiyor demek ki. Bozulsun da yenisini almak zorunda kalsın diye düşünüyorlar tahminim.
Dualsense'ten ziyade parçayla alakalı. Joystiği hareket ettiren parça Dualsense'te de Xbox controller'da da aynı. İçerisine kir, toz, saç vs. girdiği zaman stick drift problemi ortaya çıkıyor. Önceden kullandığım Xbox gamepad'de yaşadım bu sorunu. Aslında üreticiler bu sorunu parçayı değiştirerek çok rahat çözebilir ama işlerine gelmiyor demek ki. Bozulsun da yenisini almak zorunda kalsın diye düşünüyorlar tahminim.
9. nesil güzel. 8. nesil de iyidir ama şu anki sıfır fiyatını hak etmiyor.
Bu arada son bir soru bazı ikinci el ilanlarında wireless adaptör de yanında falan diye not düşüyorlar. Adaptör zaten kutuya dahil değil mi Xbox wireless gamepadlerde?
Bu arada son bir soru bazı ikinci el ilanlarında Wireless adaptör de yanında falan diye not düşüyorlar. Adaptör zaten kutuya dahil değil mi Xbox Wireless gamepadlerde?
Ben yanlış anlamışım Bluetooth varsa ondanda oluyor o yüzden Wireless deniliyor ama bilgisayara iki tane takmak için bir tane adaptör olması lazım diye satılıyor adaptör ama pille uğraşmamak için Type-C kabloyla oynamak daha mantıklı bence.
Ben yanlış anlamışım Bluetooth varsa ondanda oluyor o yüzden Wireless deniliyor ama bilgisayara iki tane takmak için bir tane adaptör olması lazım diye satılıyor adaptör ama pille uğraşmamak için Type-C kabloyla oynamak daha mantıklı bence.
Bluetooth kullanırım büyük ihtimalle zaten. Niyetim Amazon Fire TV Stick'e GeForce NOW kurup oyunları onun üzerinden TV ekranında oynamak. (Ya da xCloud kurulabiliyorsa Fire Stick'e). Teşekkürler bilgiler için.
Bluetooth kullanırım büyük ihtimalle zaten. Niyetim Amazon fire TV Stick'e GeForce NOW kurup oyunları onun üzerinden TV ekranında oynamak. (ya da xCloud kurulabiliyorsa fire stick'e). Teşekkürler bilgiler için.
Bluetooth kullanırım büyük ihtimalle zaten. Niyetim Amazon fire TV Stick'e GeForce NOW kurup oyunları onun üzerinden TV ekranında oynamak. (ya da xCloud kurulabiliyorsa fire stick'e). Teşekkürler bilgiler için.
Xbox Wireless 9.nesil alırım büyük ihtimalle ms Türkiye garantili almayı düşünüyorum en azından garanti süresince kafam rahat olsun.
Arkadaşın konusunu ele geçirmiş gibi olduk ama ben de epey araştırdım alınır yani Xbox controller neden alınmasın Artı hemen hemen ucuz pahalı tüm modellerde az ya da çok zamanla problemler çıktığını görüyorum bütçe dahilinde en mantıklı gelene karar verip almak en iyisi.