Logitech F710 gamepade sahibim. R2 ve L2 tuşları sert ve rahat değil. Çok fazla FIFA oynadığım için de bu beni uzun süreli oyunlarda çok rahatsız ediyor. Xbox gamepad almayı düşünüyorum. Onun da bu tuşları sert midir acaba? O kolu önerir misiniz? Ya da başka rahat dediğiniz ve önerebileceğiniz bir gamepad var mı?
Logitech F710 gamepade sahibim. R2 ve L2 tuşları sert ve rahat değil. Çok fazla FIFA oynadığım için de bu beni uzun süreli oyunlarda çok rahatsız ediyor. Xbox gamepad almayı düşünüyorum. Onun da bu tuşları sert midir acaba? O kolu önerir misiniz? Ya da başka rahat dediğiniz ve önerebileceğiniz bir gamepad var mı?
Kesinlikle alınır. Son 4 aydır son nesil Xbox gamepad kullanıyorum. Daha öncesinde Logitech F310, DualShock 4 vs. kullandım. Arkadaşlarımla FIFA oynamak için PS Cafe'ye gittiğimde de orda defalarca Dualsense kullandım ancak ele oturması, tuş hissiyatı vs. konusunda beni en çok Xbox gamepad tatmin etti. Alacaksanız yanına şarj edilebilir pil almanızı öneririm. Uzun vadede parasını amorti eder ve normal bir pile göre çok daha uzun kullanırsın.