Hocam orijinal mi? Peki ya kalitesi?
Kaliteli bir modeldir orijinaldir merak etme. @382019 hocam kullanıyordu galiba tecrübelerini aktarır sana.
Hocam orijinal mi? Peki ya kalitesi?
Kullanmıyorum şuanlık ama en yakın zamanda elime geçer.Kaliteli bir modeldir orijinaldir merak etme. @382019 hocam kullanıyordu galiba tecrübelerini aktarır sana.
Alınmaz. O paraya 8BitDo Ultimate Bluetooth var. Hall effect olması çok iyi.
Kullanmıyorum şu anlık ama en yakın zamanda elime geçer.
9. nesil rakibi bir ürün, süper.Hocam orijinal mi? Peki ya kalitesi?
14 yıllık model F710. Ultimate C, Xbox 9. Nesil rakibi. Bir çok konuda da iyi 9. Nesilden.Anladım. Yine de F710 yerine alınır kaliteli güzel bir modeldir merak etme sorun yaşamazsın.
Bende F710 almayı düşünüyorum bu kastettiğiniz sertlik cokmu fazla sıkıntı olusturuyor?
Hocam Rdr 2 tarzı hikayeli oyunlar oynuyorsan ve ve benim dediğim tuşları çok fazla kullanmıyorsan gayet yeterli bir gamepad. Ama dediğim gibi Fifa vb. bir oyun oynuyorsan uzun kullanımlarda biraz rahatsız edebiliyor.Bende F710 almayı düşünüyorum bu kastettiğiniz sertlik cokmu fazla sıkıntı olusturuyor?
Siz Ultimate Bluetooth alın hocam.Hocam Rdr 2 tarzı hikayeli oyunlar oynuyorsan ve ve benim dediğim tuşları çok fazla kullanmıyorsan gayet yeterli bir gamepad. Ama dediğim gibi Fifa vb. bir oyun oynuyorsan uzun kullanımlarda biraz rahatsız edebiliyor.
Hocam RDR 2 tarzı hikayeli oyunlar oynuyorsan ve ve benim dediğim tuşları çok fazla kullanmıyorsan gayet yeterli bir gamepad. Ama dediğim gibi FIFA vb. bir oyun oynuyorsan uzun kullanımlarda biraz rahatsız edebiliyor.
Fiyatı 3500 TL gözüküyor.Aynı fiyata 8 bit do varken yine de mantıklı değil.
Fiyatı 3500 TL gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.