Xbox gamepad Bluetooth olmayan PC'ye bağlanır mı?

Siz ne önerirsiniz 2500 TL'ye? Aklımda 8BitDo Ultimate 2C ve MSI GK30 V2 var, öyle ekstra tuşlara falan ihtiyacım yok drift yapmasın sağlıklı çalışsın yeter.

Ama 1 sene sonra analogları stick drift yaptığı zaman veya kenarı köşesinde bir yeri bozulduğu zaman 1000 liradan aşağı tamir parası çıkmayacak.
Xbox Series S ne zaman çıktı diye baktım ilk çıktığı zamanlar almıştım. Yaklaşık 4 yılı geçmiş,, diğer gamepad ise ortalama 3 yıl. O sinirle yerden yere atmalar mı dersiniz, arkadaşın evine götürürken merdivenden aşağıya yuvarlanması mı dersiniz, komple Series S merdivenden bile yuvarlandı. Bir tek konsolun köşesi ezildi o kadar. Gamepadler ise ufak tefek çizikler dışında bir tane problem yok. Yani dedikleriniz gerçekten diyorum geçerliliği yok. Kimin kolu 1 sene sonra drift sorunu yaşamış merak ediyorum. Ha bak bu Xbox 360 ve PS3, PS2 full drift sorunu olan kollardı. Senede 3 kere minimum kol değiştiriyordum. Bunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Ki bu işin biraz da albenisi olması lazım. Yani Xbox tarafına bakıyorsun seni ya bak kardeş Cyberpunk 2077 çıktı, bak şimdi sevgililer gününe özel kırmızı renk yaptım bilmem ne yaptım gel kendi kolunu kendin tasarla gibi çok başarılı bir marketing tarafı da var. Gerçekten 4 sene olmuş bir kere bile bana mısın demedi.

Gerçekten diyorum saydığınız bütün artı gibi gözüken bütün özellikler birer hiç. Hiçbir anlamı olmayan sırf yaptık denilen şeyler için. Bazı şeyler geleneksel kalmalı. Bu gamepad de onlardan biri. Kimse gamepad üstünde 40 tane tuş görmek veya kimse gamepad'i hareket ettirip oyunda da bunu görmek istemiyor gibi gibi...

Bendeki Xbox 9. nesilin menü tuşundaki membrane patladı daha sonra gitti 30 santimden bile kısa mesafeden düştü. Kendi standı var oradan düştü şimdi içinde bir parça şıngırdıyor. Kolu açmam için gereken vida ucunu da kaybettiğim için içini de açamıyorum.

Siz ne önerirsiniz 2500 TL'ye? Aklımda 8BitDo Ultimate 2C ve MSI GK30 V2 var, öyle ekstra tuşlara falan ihtiyacım yok drift yapmasın sağlıklı çalışsın yeter.

Son düzenleme:

GC30 V2 ve Ultimate 2C nasıldır hocam?

Ürünü bilmiyorlar. Adam 8BitDo'yu bilmiyor ki MSI GC30v2'yi bilsin. Kullandım ben o MSI kolu sonra beğenmediğim için arkadaşıma hediye ettim. 2C kat ve kat daha iyi bir kol.

Hocam MSI o kadar kötü mü? 8BitDo'nun gelmesi en az 2 haftayı bulucak çünkü, bir de 9. nesil Xbox gamepadini beğenmeme sebebiniz tam olarak ne? Drift mi yapıyor?

Hocam MSI o kadar kötü mü? 8BitDo'nun gelmesi en az 2 haftayı bulucak çünkü, bir de 9. nesil Xbox gamepadini beğenmeme sebebiniz tam olarak ne? Drift mi yapıyor?

2.4G alıcısı çıkmıyor o yüzden ya kablo ile beraber ya da Bluetooth ile kullanmak zorundasın. Bluetooth kullanımında gecikme yaşanabiliyor zamanında Bluetooth ile çok gecikme olduğundan alıcısına para vermek zorunda kalmıştım. Analogları hall effect olmadığından stick drift ile karşılaşma ihtimalin var. Tuşların altındaki membrane plastiği kalitesiz ve patlamaya müsait. Beyaz olanı sararma yapıyor Siyah olanı ise çizilmeye çok müsait. 8BitDo'yu AliExpress'ten almak zorunda değilsin TR'de zaten satılıyor.

Evet hocam bende şimdi gördüm TR'de satıldığını bunu alacağım o zaman teşekkür ederim, sizin attığınızda eminim iyidir ama tip olarak pek hoşuma gitmedi o yüzden buna yöneldim. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…