Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar, bu konu hakkında forumda birçok konunun açıldığını gördüm fakat incelediğim kadarıyla aklımdaki sorulara tam cevap bulamadım.
Yaklaşık 1 sene önce falan Itopya'dan satın almış olduğum 9. nesil Xbox gamepad’imin sol analoğunda drift sorunu olduğunu gözlemledim. Az buz da değil, yukarı ve aşağı yönlerinde analog işlevsel olarak takılı kalıyor. Fiziksel olarak bir sorun gözükmüyor. Bundan dolayı Microsoft’a garantiye yollama süreci için bir talep gönderdim ve adresimden teslim alınacak olarak gözüküyor gamepad’im.
Sorularım ise:
Hizmet olarak tek seçenek olan "değişim" seçtim, internetten araştırdığım kadarıyla değişim oluyormuş bu tip sorunlarda zaten.
Yaklaşık 1 sene önce falan Itopya'dan satın almış olduğum 9. nesil Xbox gamepad’imin sol analoğunda drift sorunu olduğunu gözlemledim. Az buz da değil, yukarı ve aşağı yönlerinde analog işlevsel olarak takılı kalıyor. Fiziksel olarak bir sorun gözükmüyor. Bundan dolayı Microsoft’a garantiye yollama süreci için bir talep gönderdim ve adresimden teslim alınacak olarak gözüküyor gamepad’im.
Sorularım ise:
Hizmet olarak tek seçenek olan "değişim" seçtim, internetten araştırdığım kadarıyla değişim oluyormuş bu tip sorunlarda zaten.
- Sorum; Değişim yerine ücret iadesi alabilmenin bir yolu var mı acaba? Çünkü Xbox gamepad’ine bir türlü alışamadım. Ücret iadesi alabilseydim direkt Dualsense kovalayacaktım indirimden. (Bu sorumun cevabı muhtemelen "hayır" ama sormak istedim yine de.. Zaten çok önemli bir konu değil, ille de ücret iadesi istiyorum gibi bir durumum yok sadece böyle bir şeyin mümkün olup olmadığını merak ettim.)
- ve asıl sorum ise: Ürünün kutusu hâlâ elimde. Ürünü yollarken; sadece ürünün kendisini yollamamı not düşmüşler. Yani yanında aksesuar falan göndermeyin demişler. Kablo falan göndermeyeceğim, kutusuna ürünün kendisini koyup göndereceğim fakat bu "sadece ürünün kendisi" kısmına belgeler de dahil mi acaba? İçindeki kullanım kılavuzu, garanti belgesi gibi belgeleri de kutunun içine koyup göndermeli miyim? Bir de ekstra olarak şunu soracağım: Kargoyla yollarken ekstra olarak sorunu anlattığım bir not yazmalı mıyım? Talep oluştururken sorunu yazmam yeterli midir? Talep oluştururken sorunu açıkladım fakat kargoyla yollarken de gamepad’in sorununu yazıp yazmamam konusunda yeterli bilgiye ulaşamadım.
Son düzenleyen: Moderatör: