Xbox gamepad için batarya önerisi

DFWEmirhan

Hectopat
Daha fazla  
Xbox gen9 gamepad için batarya arayışındayım. 800TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerine açığım.
Ben bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum yorumlarıcomse Xbox One S X Series S X Batarya Åarj Dock Stand 4 Adet 1200 Mah Pil Dahil Tyx1615 Fiyatı, Yorumları - Trendyol iyiydi.

Xbox gen9 gamepad için batarya arayışındayım. 800TL'yi geçmeyecek şekilde önerilerine açığım.
Ben bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum yorumlarıcomse Xbox One S X Series S X Batarya Åarj Dock Stand 4 Adet 1200 Mah Pil Dahil Tyx1615 Fiyatı, Yorumları - Trendyol iyiydi.

Elimde AA ve AAA pilleri şarj edebilen adaptörüm var belirtmeyi unutmuşum.

Varta kullanıyorum. Xbox 360'dan beri hep Varta piller alıp kullandım. Çok memnunum.

Değer mi diyorsunuz çünkü şu an evde Duracell 1300MAh'lık var onlar ölmeye başladı da eski kameramda kullanıyordum şimdi gamepade takınca 1 saat gitti gitmedi onun için şarj cihazım var aslında.

Değer mi diyorsunuz çünkü şu an evde Duracell 1300MAh'lık var onlar ölmeye başladı da eski kameramda kullanıyordum şimdi gamepade takınca 1 saat gitti gitmedi onun için şarj cihazım var aslında.
2600lük kullanıyorum. Sonuna kadar değer. Ama sahtesine dikkat edin. Amazon ya da hepsiburada bi satıcılara yönelmenizi öneririm.

GP Pro en iyisi bence şahsen onu kullanıyorum.

Bunu alsam abartı mı olmuş olur GP Pil Åarjlı 2700 mAh Kalem Pil Batteries 4+4 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

2600'lük kullanıyorum. Sonuna kadar değer. Ama sahtesine dikkat edin. Amazon'ya da Hepsiburada bir satıcılara yönelmenizi öneririm.

Bunu alsam yeter aslında şarj cihazım var ama illaki kendi şarj cihazları daha mı güvenlidir https://www.hepsiburada.com/varta-2...-4-lu-pil-p-HBCV0000120J1X?magaza=Hepsiburada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı