Çözüldü Xbox gamepad kullanılmadığı zaman kapatılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bilgisyarda kullanmak için Xbox 9.nesil gamepad aldım her şey iyi güzel ama kafama takılan bir soru var. Bundan önce Logitech F710 kullanıyordum onda 5 dakika hareketsiz kaldığında kendini kapatıyordu sonra bir tuşa bastığımızda açılıyordu. Bu gamepad de öyle bir şey yok gördüğüm kadarıyla hep açık duruyor. Pil tasarrufu açısından bunu kapatabilir miyim Bluetooth bağlantısını kapatmadan.

Bilgisyarda kullanmak için Xbox 9.nesil gamepad aldım her şey iyi güzel ama kafama takılan bir soru var. Bundan önce Logitech F710 kullanıyordum onda 5 dakika hareketsiz kaldığında kendini kapatıyordu sonra bir tuşa bastığımızda açılıyordu. Bu gamepad de öyle bir şey yok gördüğüm kadarıyla hep açık duruyor. Pil tasarrufu açısından bunu kapatabilir miyim Bluetooth bağlantısını kapatmadan.
Kapatabilirsiniz hocam. 8. Nesilde böyleydi yani.

Xbox logosuna basılı tutarsanız zaten kapanıyor, kapanmıyor derken? Logo tuşuna basılı tutunca kapanır, açtığınızda da bilgisayarınıza hızlıca tekrar bağlanır zaten.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı