Xbox gamepad laptopa Bluetooth ile bağlı ama çalışmıyor

dragonslayernrs

Picopat
Daha fazla  
Nitro 16 laptop kulalnıyorum 1 gamepad de taksam 2 de taksam Bluetooth ile çalışmıyorlar. Kabloluda çalışıyor. Sıkıntı ne olabilir?

Bluetooth ile bağlanabiliyor musunuz? Yani bağlantı olmasına rağmen mi çalışmıyor

Bağlantı var ama her zaman çalışmıyor. Çalışınca da tuşlar karışıyor mesela FIFA'da falan

Gamepad orijinal de mi? Ben de Nitro 16 kullanıyorum ve Xbox gamepad kullanıyorum fakat şimdiye kadar hiç böyle sorun yaşamadım. Aynı şekilde FIFA 23 oynuyorum.

Monster Pusat almıştım orijinal oluyor mu? Hiç bilmiyorum gamepad işlerini 1000 TL'lik olan 2 tane var

HM ben başlığa Xbox yazdığınız için yardımcı olmaya çalıştım. Bluetooth mouse veya klavye bağlayabilir misiniz? Eğer onları görür ve çalışırsa gamepadde sorun olabilir. Ama diğer aygıtları da görmüyorsa laptopun anakartındaki Bluetooth alıcı da sıkıntı olabilir

HM ben başlığa Xbox yazdığınız için yardımcı olmaya çalıştım. Bluetooth mouse veya klavye bağlayabilir misiniz? Eğer onları görür ve çalışırsa gamepadde sorun olabilir. Ama diğer aygıtları da görmüyorsa laptopun anakartındaki Bluetooth alıcı da sıkıntı olabilir
xbox gamepadi zaten bunlar da, diğer oyunlarda veya kablolu taktım şuan fifaya sorun yoktur. Ama bluetooth ile deneyince tuşlar değişiyor veya çalışmıyor

Veya driverlarınızı da kontrol edebilirsiniz? Hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz?

Nitro 16 window 10 ile uyumlu çalışmıyor maalesef. Bazı sürücüleri kurmuyor. Windows 11 öneriliyor Nitro 16 için. Önerim temiz bir Windows 11 kurun ve tekrar deneyin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı