Xbox gamepad vs PS gamepad

pr1me

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sorum, sizce donanımsal olarak değil sadece görünüş olarak hangi konsol daha iyi? Donanımsal olarak PS kolu alır tabii. Ama bence görünüş olarak Xbox kolu çok güzel, sade ve şık duruyor. Benim tercihim Xbox.

Dosya Ekleri

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    11,6 KB · Görüntüleme: 42
  • images (11).jpeg
    images (11).jpeg
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
Ergonomi olarak da Xbox, Dualsense kullanırken rahatsız ediyordu belli bir düzeyde ama Xbox kontrolcüsü direk ele oturuyor varlığını unutuyorsunuz. Dualsense'de titreşim konusuna gelirsek de sadece göstermelik gibi iki oyunda iyiydi başka oyunlarda varlığını hissettiremedi. Tabii Xbox kontrolcüsünde de pil kullanması gibi bir dezavantaj var.

Ergonomi olarak da Xbox, Dualsense kullanırken rahatsız ediyordu belli bir düzeyde ama Xbox kontrolcüsü direk ele oturuyor varlığını unutuyorsunuz. Dualsense'de titreşim konusuna gelirsek de sadece göstermelik gibi iki oyunda iyiydi başka oyunlarda varlığını hissettiremedi. Tabii Xbox kontrolcüsünde de pil kullanması gibi bir dezavantaj var.
Evet, xbox inatla pilli kontrolcü yapmaya devam ediyor.

Ergonomi olarak da Xbox, DualSense kullanırken rahatsız ediyordu belli bir düzeyde ama Xbox kontrolcüsü direk ele oturuyor varlığını unutuyorsunuz. DualSense'de titreşim konusuna gelirsek de sadece göstermelik gibi iki oyunda iyiydi başka oyunlarda varlığını hissettiremedi. Tabii Xbox kontrolcüsünde de pil kullanması gibi bir dezavantaj var.

3 ay önce DualSense aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Evet adaptive trigers falan iyide kolda drift problemi var. FIFA oynarken kendi kendine sürüyor. Tuşlar gıcırdıyor ve çoğu oyun uyumlu değil oynarken Xbox tuş göstergeleri çıkıyor. PC için kesinlikle Xbox alınmalı.

3 ay önce DualSense aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Evet adaptive trigers falan iyide kolda drift problemi var. FIFA oynarken kendi kendine sürüyor. Tuşlar gıcırdıyor ve çoğu oyun uyumlu değil oynarken Xbox tuş göstergeleri çıkıyor. PC için kesinlikle Xbox alınmalı.

PC için PS kolu almak senin hatan zaten keşke biraz daha araştırsaydın.

Ergonomik olarak Xbox daha rahat direkt ele oturuyor. PS kolunun görünüşü daha güzel bence.

PC için PS kolu almak senin hatan zaten keşke biraz daha araştırsaydın.

Ergonomik olarak Xbox daha rahat direkt ele oturuyor. PS kolunun görünüşü daha güzel bence.
Sadece PC için değil ilerde bir konsol alsam alacağım konsol PS5 olacağı için almıştım. Ama şuanki aklım olsa herşeye rağmen Xbox kolu alırdım.

Merhaba arkadaşlar. Sorum, sizce donanımsal olarak değil sadece görünüş olarak hangi konsol daha iyi? Donanımsal olarak PS kolu alır tabii. Ama bence görünüş olarak Xbox kolu çok güzel, sade ve şık duruyor. Benim tercihim Xbox.

Bende 1 2 hafta önce düşünüyordum Xbox 9.nesili sipariş verdim hocam PC için daha iyi sanırım.

Sadece PC için değil ileride bir konsol alsam alacağım konsol PS5 olacağı için almıştım. Ama şu anki aklım olsa her şeye rağmen Xbox kolu alırdım.

Diğer bahsettiniz sorunları yaşayan pek kişi yok sizin şansaızlığınıza denk gelmiş. Ama Xbox konsulana zaten Xbox kolu alın çünkü arayüz de Xbox tuşları kullanılıyor.

Bende 1 2 hafta önce düşünüyordum Xbox 9.nesili sipariş verdim hocam PC için daha iyi sanırım.

Evet daha iyi PC için Xbox.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı