Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 17 Ekim 2020 #1 PC'de kullanmak için arıyorum, çok kullanılmamış olması önceliğim.
mustafa hvz Kilopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Elimde mevcut 1 yıldır bende ama hiç kullanmadım vatandan almıştım faturası mevcut.
2 234562 Kilopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 168 18 Ekim 2020 #3 Pc de kullandığım temiz beyaz var 450TL.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 18 Ekim 2020 #4 Bundan alsanıza hem ucuz hemde kaliteli. 2 gün önce aldım bende. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Bundan alsanıza hem ucuz hemde kaliteli. 2 gün önce aldım bende. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Furkan_Can Hectopat Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523230954 18 Ekim 2020 #5 derlemeler dedi: Bundan alsanıza hem ucuz hemde kaliteli. 2 gün önce aldım bende. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Replika ürün bu, onun da bilgisini verin. Ben bizzat alıp iade ettim. Gerçek gamepad hissiyatı yok. Kesinlikle tavsiye etmem.
derlemeler dedi: Bundan alsanıza hem ucuz hemde kaliteli. 2 gün önce aldım bende. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Replika ürün bu, onun da bilgisini verin. Ben bizzat alıp iade ettim. Gerçek gamepad hissiyatı yok. Kesinlikle tavsiye etmem.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #6 mustafa hvz dedi: Elimde mevcut 1 yıldır bende ama hiç kullanmadım vatandan almıştım faturası mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyat olarak ne diyorsunuz ayrıca garantisi devam etmekte mi?
mustafa hvz dedi: Elimde mevcut 1 yıldır bende ama hiç kullanmadım vatandan almıştım faturası mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyat olarak ne diyorsunuz ayrıca garantisi devam etmekte mi?
mustafa hvz Kilopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #7 Tyrant dedi: Hocam fiyat olarak ne diyorsunuz ayrıca garantisi devam etmekte mi? Genişletmek için tıkla... Bana iletisim adresi birakirsan fatura ve urun resmini atarim eve gidince fatura tarihinede bakarım.
Tyrant dedi: Hocam fiyat olarak ne diyorsunuz ayrıca garantisi devam etmekte mi? Genişletmek için tıkla... Bana iletisim adresi birakirsan fatura ve urun resmini atarim eve gidince fatura tarihinede bakarım.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 18 Ekim 2020 #8 mustafa hvz dedi: Bana iletisim adresi birakirsan fatura ve urun resmini atarim eve gidince fatura tarihinede bakarım. Genişletmek için tıkla... arzd6837@gmail.com hocam buraya mail atabilirsiniz.
mustafa hvz dedi: Bana iletisim adresi birakirsan fatura ve urun resmini atarim eve gidince fatura tarihinede bakarım. Genişletmek için tıkla... arzd6837@gmail.com hocam buraya mail atabilirsiniz.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 18 Ekim 2020 #9 derlemeler dedi: Bundan alsanıza hem ucuz hem de kaliteli. 2 gün önce aldım bende. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hocam alıcı arkadaş bildiğim kadarıyla Xbox One Gamepad'i almayı düşünüyordu.
derlemeler dedi: Bundan alsanıza hem ucuz hem de kaliteli. 2 gün önce aldım bende. Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hocam alıcı arkadaş bildiğim kadarıyla Xbox One Gamepad'i almayı düşünüyordu.
mustafa hvz Kilopat Katılım 18 Mart 2016 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #10 Tyrant dedi: arzd6837@gmail.com hocam buraya mail atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam bir kaç saat sonra ileticem.
Tyrant dedi: arzd6837@gmail.com hocam buraya mail atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam bir kaç saat sonra ileticem.