PC'de kullanmak için arıyorum, çok kullanılmamış olması önceliğim.
Replika ürün bu, onun da bilgisini verin. Ben bizzat alıp iade ettim. Gerçek gamepad hissiyatı yok. Kesinlikle tavsiye etmem.Bundan alsanıza hem ucuz hemde kaliteli. 2 gün önce aldım bende.
Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı
Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam fiyat olarak ne diyorsunuz ayrıca garantisi devam etmekte mi?Elimde mevcut 1 yıldır bende ama hiç kullanmadım vatandan almıştım faturası mevcut.
Bana iletisim adresi birakirsan fatura ve urun resmini atarim eve gidince fatura tarihinede bakarım.Hocam fiyat olarak ne diyorsunuz ayrıca garantisi devam etmekte mi?
arzd6837@gmail.com hocam buraya mail atabilirsiniz.Bana iletisim adresi birakirsan fatura ve urun resmini atarim eve gidince fatura tarihinede bakarım.
Bundan alsanıza hem ucuz hem de kaliteli. 2 gün önce aldım bende.
Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı
Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tamam bir kaç saat sonra ileticem.arzd6837@gmail.com hocam buraya mail atabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.