Xbox Gamepass alınır mı?

FurkanPLTT

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2019
Mesajlar
52
Yer
Edirne/Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Xbox Gamepass almayı düşünüyorum. Birkaç oyun hoşuma gitti. Bayağı fiyatı da uygun gibi. PC için kullanacağım başka bir şeye ihtiyacım var mı?
Sea of thieves Online olarak oynamak istiyorum mesela herhangi bir farklı joystick vs. gerekir mi, sorunsuz kullanabilir miyim?
 
Alınır. Bazı yarım akıllılar alınmaz oyunlar senin olmuyor sonuçta diyecek ama kampanya ile 6 liraya 3 ay oyun oynuyorsun, gayet iyi fiyat. Öneririm.
 
İlk 3 ay 6 TL fırsatı vardı bitti mi bilmiyorum ama zaten çok hesaplı bir şey. Oyunları oynamak için ek olarak konsol vesaire takmana gerek yok. Zaten PC üzerinden bağlanıyorsan sana PC ile oynayabileceğin oyunları gösterir. Sea of Thieves'de falan sıkıntı çekmezsin. Biz bayağı oynamıştık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınır. Ben de Sea of Thieves oynayan biriyim ve 6 TL fiyata değiyor. Bir ay oynayıp sıkılıp atarsan en azından 150 TL değil de 6 TL parandan olursun.
 
Son düzenleme:
2 gün önce abone oldum aylık 15 TL'ye. Ben Forza oynamak istiyordum. Oyunun fiyatı indirim olunca 150-130 lira falan oluyor. Ona o parayı vereceğime game pass'e veririm her oyunu oynarım ve yeni bir Forza çıkınca onuda oynarım diye düşündüm ve game pass'e üye oldum. 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı