Çözüldü Xbox Gamepass karttan 3 kez para çekti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

K1ng06

Kilopat
Makaleler
5
Arkadaşlar geçen gün Xbox'tan Gamepass aldım, İninal kartla alırken bir hata oldu. Bir daha deneyin dedi. Ben de kart numarasını yanlış mı yazdım diye kontrol edeyim dedim, karttan 3 kez çekmiş, sonra yatırdılar geri ama neden oldu bilmek istiyorum. Başından geçene ya da bu konuda deneyimli olan var mı?

Screenshot_20200421-155128_ininal.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Para çekim işlemlerinde zaman aşımları vesaire olabiliyor. Eğer fazla bir çekim olursa zaten firmaların yazılımları bunu algılayıp para iadesini gerçekleştiriyor. Bu tarz şeyler bazı durumlarda olabilir.
Biraz alakasız ama bende Steam pazardan item alırken 2 defa basmam sonucunda 2 tane almıştı yani siz yanlışlıkla 2-3 kez al butonuna basmışsanız böyle olmuştur.

Para çekim işlemlerinde zaman aşımları vesaire olabiliyor. Eğer fazla bir çekim olursa zaten firmaların yazılımları bunu algılayıp para iadesini gerçekleştiriyor. Bu tarz şeyler bazı durumlarda olabilir.

Çözüm
Arkadaşlar geçen gün Xbox'tan Gamepass aldım, İninal kartla alırken bir hata oldu. Bir daha deneyin dedi. Ben de kart numarasını yanlış mı yazdım diye kontrol edeyim dedim, karttan 3 kez çekmiş, sonra yatırdılar geri ama neden oldu bilmek istiyorum. Başından geçene ya da bu konuda deneyimli olan var mı?

Eki Görüntüle 550745
Geçmiş olsun.

Bende kartımdan iki kez çekti. Ardından birini iade etti ama hala satın aldığım oyunu vermedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı