Xbox GamePass nasıl iptal edilir?

Benimde haberim yokken devam etmiş karttan çekip duruyormuş kartı kaybetmiştim yenisi istedim Microsoft parayı çekemediği için iptal etmişti ilerde bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Şu an aynı durumu yaşadım biraz konuyu yeniden açmak gibi olacak ama aynı şeyleri yaşayanları bulunca yazmak istedim. Canlı destekle konuştum ve aboneliğinizin süresi zaten geçmiş ödeme yaparsanız şu an aboneliğinizi iptal edebilirim ama ödemeyecekseniz sistemin otomatik olarak aboneliğini iptal etmesini bekleyebilirsiniz dedi. Durum nedir sizde, ödemediğiniz durumda aboneliğiniz otomatik olarak kapandı mı? Bir sorun yaşadınız mı?

Hala bekliyorum arada karttan para çekmeye çalışıyor, karti online a kapattin iptal olmadi daha
Şimdi hatırladım ben hesabımı outlook kapatmıştım acaba iptal olmuş mudur? Korkuyorum karttan para çekmesine

Ben de bilemedim ya destek de adam gerek yok dedi ama korkuyorum açıkçası. Dava falan o kadar ileri gitmez belki de ama. Keşke bilen birileri çıkıp anlatsa şu durumu.

@lawlaw @Kleons Ödeme durdu mu? Aynı sorunu yaşıyorum.
hala e-mail gelmeye devam ediyor. xbox customer support ile konuştum yani parayı ödersen hemen şu anda kapatabilirim ama ödemek istemiyorsan kendiliğinden iptal olmasını bekleyebilirsin dedi. 2 ay içinde falan dedi. yani bekliyorum hem rahatım destekle konuştum sonuçta ama aynı zamanda korkuyorum da bir 134 tl daha binmez umarım.

Umarım. Teşekkür ederim bu arada. Benim kartımda 80 kuruş var çekip dursun bakalım. Bende sizin gibi bekleyeyim.

Arkadaşlar destek ile konuştum bir işlem myapmazsam iptal olucagini soyledi ellemeyeceğim yani. İlginiz icin tesekkurler.

Bende bekleyeceğim sanırım. Desteğe ulaşmak işkence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…