Arkadaşlar merhaba. Bugün Minecraft XBOX Gamepass üyelerine bedava olmuş ve ben Crunchyroll'dan aldığım kodla 3 aylık üyelik başlattım ama Minecraft'ı XBOX uygulamasından açtığımda sadece Windows Edition oynanabilir olarak çıkıyor ve Java Edition'u seçtiğimde deneme sürümünde olduğumu söylüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar merhaba. Bugün Minecraft Xbox Game Pass üyelerine bedava olmuş ve ben Crunchyroll'dan aldığım kodla 3 aylık üyelik başlattım ama Minecraft'ı Xbox uygulamasından açtığımda sadece Windows Edition oynanabilir olarak çıkıyor ve Java Edition'u seçtiğimde deneme sürümünde olduğumu söylüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1204723 Eki Görüntüle 1204724
Windows olan Pocket Edition, Diğeri normal Java. Java'yı oynamak için almak lazım Pocket Edition için Game Pass yeterli.(Sanırım böyle çünkü bende de aynı)
Windows olan Pocket Edition, Diğeri normal Java. Java'yı oynamak için almak lazım Pocket Edition için Game Pass yeterli.(Sanırım böyle çünkü bende de aynı)