XBOX Gamepass PC Minecraft Java Edition nasıl kullanılır?

jingletakan07

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bugün Minecraft XBOX Gamepass üyelerine bedava olmuş ve ben Crunchyroll'dan aldığım kodla 3 aylık üyelik başlattım ama Minecraft'ı XBOX uygulamasından açtığımda sadece Windows Edition oynanabilir olarak çıkıyor ve Java Edition'u seçtiğimde deneme sürümünde olduğumu söylüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
1635864239612.png

1635864273072.png

Arkadaşlar merhaba. Bugün Minecraft Xbox Game Pass üyelerine bedava olmuş ve ben Crunchyroll'dan aldığım kodla 3 aylık üyelik başlattım ama Minecraft'ı Xbox uygulamasından açtığımda sadece Windows Edition oynanabilir olarak çıkıyor ve Java Edition'u seçtiğimde deneme sürümünde olduğumu söylüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 1204723
Eki Görüntüle 1204724

Windows olan Pocket Edition, Diğeri normal Java. Java'yı oynamak için almak lazım Pocket Edition için Game Pass yeterli.(Sanırım böyle çünkü bende de aynı)

Windows olan Pocket Edition, Diğeri normal Java. Java'yı oynamak için almak lazım Pocket Edition için Game Pass yeterli.(Sanırım böyle çünkü bende de aynı)
Ama bütün haberlerde Gamepass üyelerine hem Java hem de Windows edition bedava olacak yazıyordu.
Sorunlar genel, bir çözümü yok.
Umarım öyledir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı