Keşke araştırmadan kafamıza göre yazı yazmasak. Ön ödemeli kartlar da dahil. Aylık 5.50₺ vererek 1 aylık ultimate üyeliğe sahip olabilirsin. Discord nitroyu avantajlar kısmından alabilirsin.1 aylığına alabilir misiniz bilmem ama ön ödemeli kart ile abonelik satın alamazsınız. Kredi kartı ile alabilirsiniz.
Merhaba.Aboneliği banka-kredi kartınızdan mı aldınız ? Bende Discord Nitro için kendi banka kartımdan almayı düşünüyorum ancak iptal ettikten sonra para çekilme ihtimali var mıdır ?Herkese bilgi için teşekkürler. Sizce aldıktan sonra hangi gün iade edeyim sonuçta DC hediyesi 3 ay.
Agalar Nitroyu aldım xbox ultimateyi şimdi iptal etsem gidermi nitro?
Gitmez. Yenilemeyi kapatabilirsiniz.Agalar Nitroyu aldım xbox ultimateyi şimdi iptal etsem gidermi nitro?
Yok, yenilemeyi kapattığınız sürece para çekmesi imkansız.Merhaba.Aboneliği banka-kredi kartınızdan mı aldınız ? Bende Discord Nitro için kendi banka kartımdan almayı düşünüyorum ancak iptal ettikten sonra para çekilme ihtimali var mıdır ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.