Çözüldü Xbox Gamepass Ultimate Tek Seferlik Almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

S1Lver

Hectopat
Makaleler
1
Xbox game pass Ultimate üyeliğini 1 aylığına alabiliyor muyuz? Discord nitro için. İninal le alabilirsem çok iyi olur yada kredi kartı ile.

Çözüm
1 aylığına alabilir misiniz bilmem ama ön ödemeli kart ile abonelik satın alamazsınız. Kredi kartı ile alabilirsiniz.
Keşke araştırmadan kafamıza göre yazı yazmasak. Ön ödemeli kartlar da dahil. Aylık 5.50₺ vererek 1 aylık ultimate üyeliğe sahip olabilirsin. Discord nitroyu avantajlar kısmından alabilirsin.
Herkese bilgi için teşekkürler. Sizce aldıktan sonra hangi gün iade edeyim sonuçta DC hediyesi 3 ay.
Agalar Nitroyu aldım xbox ultimateyi şimdi iptal etsem gidermi nitro?

Son düzenleme:
Herkese bilgi için teşekkürler. Sizce aldıktan sonra hangi gün iade edeyim sonuçta DC hediyesi 3 ay.
Merhaba.Aboneliği banka-kredi kartınızdan mı aldınız ? Bende Discord Nitro için kendi banka kartımdan almayı düşünüyorum ancak iptal ettikten sonra para çekilme ihtimali var mıdır ?

Gitmez. Yenilemeyi kapatabilirsiniz.

Merhaba.Aboneliği banka-kredi kartınızdan mı aldınız ? Bende Discord Nitro için kendi banka kartımdan almayı düşünüyorum ancak iptal ettikten sonra para çekilme ihtimali var mıdır ?
Yok, yenilemeyi kapattığınız sürece para çekmesi imkansız.

İşimi hallettim rastgele bir karttan alabilirsiniz. Aldıktan sonra yenilemeyi kapatmayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…