Xbox için 7200 TL iyi bir fiyat mı?

Xhaka

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İçinde 19 oyun var konsolun FC 25, neef for Speed, Rivals, Payback, RDR2, Crysis3 Remastered, GTA 5, AC Odyssey gibi oyunlar var çift kollu 1 TB cihaz ve kutulu temiz bir cihaz 7200 TL'ye anlaştım alıcı ile sizce uygun mu? Fiyatı arttırmalı mıyım?

İçinde 19 oyun var konsolun FC 25, neef for Speed, Rivals, Payback, RDR2, Crysis3 Remastered, GTA 5, AC Odyssey gibi oyunlar var çift kollu 1 TB cihaz ve kutulu temiz bir cihaz 7200 TL'ye anlaştım alıcı ile sizce uygun mu? Fiyatı arttırmalı mıyım?
Eğer Series s veya x , One x'se asla verme bu paraya aciliyeti yoksa
One s' se oyunlarıyla zaten 8 9 k eder oyunsuzu 5 6 k arasıydı zaten.
Sizin tercihinize göre satılabilir.

Düz Xbox One ise iyi fiyat bence 8 bine Series S'ler var zaten.

Hocam hakkı olan fiyatı koymuşsun fakat o fiyata asla satılmaz. Oyunları sayma zaten, oyunlar CD değilse önemsiz. Çift kollu 6 gibi gider, 7'ye çıkmaz bence. O yüzden fiyat iyi satardım ben olsam.

2 tane CD'li oyun mevcut Star Wars: Battlefront 1 ve 2 7200 değil de 7000 TL yapacağım fiyatı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı