Xbox için Monster Aryond A32 V2 alınır mı?

fatalerror00

Decapat
Daha fazla  
Xbox Series x için 2K/4K monitör bakıyorum ekranı biraz büyük istiyorum. Bu monitör sizce iyi midir? Eğer öneri yapmak isterseniz istediğim özellikler:

• En az 144 Hz
• Gecikme süresi önemli değil.
• Panel Önemli değil
• Pivot Desteği olması önemli değil
• En az 27 inç fakat tercihen daha büyük olmasını istiyorum.
• PC tarafında da kullanacağım fakat genelde yalnızca hikayeli oyunlarda ve film izlerken kullanacağım aktif olarak fps oyunlarında kullandığım AOC Q24G2A kullanıyorum renklerini çok beğeniyorum aşağı yukarı o ayarda olmasını istiyorum.
• Bütçem max 10k

https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a32-v2/ bütçeme ve isteklerime uygun bunu buldum sizce iyi midir? Varsa önerilerinize de açığım.

Hoc

Xbox Series X için 2K/4K monitör bakıyorum ekranı biraz büyük istiyorum. Bu monitör sizce iyi midir? Eğer öneri yapmak isterseniz istediğim özellikler:

• En az 144 Hz
• Gecikme süresi önemli değil.
• Panel Önemli değil
• Pivot Desteği olması önemli değil
• En az 27 inç fakat tercihen daha büyük olmasını istiyorum.
• PC tarafında da kullanacağım fakat genelde yalnızca hikayeli oyunlarda ve film izlerken kullanacağım aktif olarak FPS oyunlarında kullandığım AOC Q24G2A kullanıyorum renklerini çok beğeniyorum aşağı yukarı o ayarda olmasını istiyorum.
• Bütçem maksimum 10k

https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a32-v2/ bütçeme ve isteklerime uygun bunu buldum sizce iyi midir? Varsa önerilerinize de açığım.

Hocam monitör gayet iyi gözüküyor fakat Monster firması hep akıllarda soru işareti bırakmıştır. Umarım uzun vadede problem çıkarmaz.

Hoc

Hocam monitör gayet iyi gözüküyor fakat Monster firması hep akıllarda soru işareti bırakmıştır. Umarım uzun vadede problem çıkarmaz.
Garanti ve Teknik servisine güvendiğim bir firma oldu bugüne kadar fakat tabii sorun çıkartırsa ben de şaşırmam. Bu bütçelerde bu tarz başka bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı