G GRYPHEX Decapat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 31 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #1 Merhabalar, Xbox Game Pass Ultimate satın aldım ve Dead by Daylight indirdim. Bu oyunu PC üzerinden Steam'den almış arkadaşımla birlikte oynayabilir miyim?
Merhabalar, Xbox Game Pass Ultimate satın aldım ve Dead by Daylight indirdim. Bu oyunu PC üzerinden Steam'den almış arkadaşımla birlikte oynayabilir miyim?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #2 Oynayabiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
6 64efeforever Centipat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #3 hakan.klcarslan dedi: Oynayabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de merak ettiğim bir soru var bende Epic Games'de DBD var ama ben Xbox'dan alıp oynayacağım hesap aktarabiliyor mu behovior giriş yapmıştım Artı 0 Eksi
hakan.klcarslan dedi: Oynayabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de merak ettiğim bir soru var bende Epic Games'de DBD var ama ben Xbox'dan alıp oynayacağım hesap aktarabiliyor mu behovior giriş yapmıştım