Xbox indirme yaparken ağdaki tüm cihazların indirme hızı düşüyor

Katılım
28 Ağustos 2020
Mesajlar
11.639
Makaleler
9
Çözümler
135
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar normalde evde 3 telefondan bile SpeedTest açsam yine de indirme hızım hepsinde sabit 24 Mbps oluyorken Xbox bir indirmeye başlıyor. Ağdaki tüm cihazların hızı çok ciddi manada düşüyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir. Altyapımın bant genişliği çok yüksek yani aslında sorun olmaması lazım ama Xbox indirme yapınca adeta interneti çekiyor. Nasıl çözebilirim bunu?
 
Hayır hocalarım normal değil normalde ben indirme yapınca hiçbir cihazın indirme hızı düşmüyor. Sadeve xbox yapınca düşüyor. Xbox saniyede 5 Mbps bile indirme yapsa ağdaki cihazlar yinede 5 Mbps alıyor. Yani böyle olmaması lazım. 2 telefondan SpeedTest açsam hatta daha fazla aygıttan açsam hepsinde sabit 24 Mbps'yi alıyorum. Xbox birşeyler indirince ağdaki tüm cihazlar yavaşlıyor.
 
Gayet normal bir durum hocam.
Altyapımın bant genişliği çok yüksek yani aslında sorun olmaması lazım ama Xbox indirme yapınca adeta interneti çekiyor.
Altyapınızın bant genişliği size sunulan indirme hızı kadardır. Sanırım bant genişliğini başka bir olayla karıştırıyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı