Xbox kol için pil önerisi

Bunu kullaniyorum, iki tane batarya ve ikili kol standi olarak geliyor. Yaklasik 1 ay oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Kolu standa oturtunca dolum oluyorsa kirmizi yaniyor, fullenince yeşile dönüyor renkler. Her kol için ayri ışık yaniyor.

Bunu kullanıyorum, iki tane batarya ve ikili kol standi olarak geliyor. Yaklasik 1 ay oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Kolu standa oturtunca dolum oluyorsa kirmizi yaniyor, fullenince yeşile dönüyor renkler. Her kol için ayri ışık yaniyor.

Dostum bunun mantığı ne batarya gibi bir şey mi sanırım ama pil bitince anında değiştir imkanı yok böyle olunca takıp dolmasını bekliyorsun.

Bunu kullaniyorum, iki tane batarya ve ikili kol standi olarak geliyor. Yaklasik 1 ay oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Kolu standa oturtunca dolum oluyorsa kirmizi yaniyor, fullenince yeşile dönüyor renkler. Her kol için ayri ışık yaniyor.

Batarya olarak almayı düşünsem, xboxın orijinal şarj kitini almayı düşünürdüm. En son pil daha mantıklı gibi geldi. Teşekkür ederim yine de.

Pil şarj aletini hayatınız boyunca kullanabilirsiniz. Şarjlı pil ve şarj aleti daha makul bir seçenek gibi duruyor. İlerde istenilirse extra pil de alınabilir. GP güzel bir pil markası. Yaklaşık 3-5 senedir attığınız pilleri 8. nesil kolumda kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim

Dostum bunun mantığı ne batarya gibi bir şey mi sanırım ama pil bitince anında değiştir imkanı yok böyle olunca takıp dolmasını bekliyorsun.
Normal DS4 vb. gibi şarjlı oluyor kol. Ben saatlerce oynamama rağmen tekte bitiremedim bataryayi.

Batarya olarak almayı düşünsem, xboxın orijinal şarj kitini almayı düşünürdüm. En son pil daha mantıklı gibi geldi. Teşekkür ederim yine de.
Neden pil hocam, yukarida belirtildigi gibi hızlı şekilde değişim için mi? Sıkı bir oyuncu değilim o yüzden merak ettim, çünkü bana fazlasiyla yeterli geliyor. Kisa sürede fulleniyor bataryalar.

Normal DS4 vb. gibi şarjlı oluyor kol. Ben saatlerce oynamama rağmen tekte bitiremedim bataryayi.

Neden pil hocam, yukarida belirtildigi gibi hızlı şekilde değişim için mi? Sıkı bir oyuncu değilim o yüzden merak ettim, çünkü bana fazlasiyla yeterli geliyor. Kisa sürede fulleniyor bataryalar.
Hızlı değişim, hafiflik, ve kullanım alanının daha geniş olması.

Arkadaşlar bu setten almayı düşünüyorum, fiyatı da iyi gibi. Kalitesi vs nasıldır acaba? Öneriri misiniz veya başka önerileriniz var mı?

Setiniz bu şekilde olacak. Yıllardır kullanıyorum. Onlarca kişiye de tavsiye ettim, aldılar. XBOX ömrünce yalnız bırakmazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı