Xbox kol önerisi

Arkadaşlar Xbox kolu önerir misiniz? Xbox 9.nesil almayı düşünüyorum ama yeni nesil ve olursa 2500'den TL'den fazla olmayan bir kol önerir misiniz?

Bence şunu da düşünebilirsiniz hocam yine yukarıdaki arkadaşın tavsiye ettiği gibi Amazon Germany tarafından gönderilen ama kablosuz adaptörle beraber satılan paket.

Ürün fiyatı 2634 TL görünüyor ama sepete ekleyince her şey dahil 2517 TL'ye alınabiliyor. 8-10 gün içinde elinizde olur. Bu paketteki adaptör tek olarak 1000-1200'e satılıyor.

Arkadaşlar Xbox kolu önerir misiniz? Xbox 9.nesil almayı düşünüyorum ama yeni nesil ve olursa 2500'den TL'den fazla olmayan bir kol önerir misiniz?
hepsiburada n11de falan 1800 civarı 9. nesil kollar satılıyor sakın alma ikinci el oluyor. hepsiburadadan almak istiyorsan hepsiburadanın sattığı kolu alabilirsin. amazondaki kol fiyat olarak daha uygun hem kablosu da var ama 2 3 hafta beklersin. ben de sipariş verdim yukardaki kablolu kolu bekliyorum 2 hafta oldu. bu arada vergi ücretleri daha az tutarsa para iadeni alıyormuşsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı