Xbox kolu alınır mı?

Ghost_Guney

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Rtx 3060 12 gb
i5-12400f
16gb ddr4 ram
Merhaba. Başlıkta gördüğünüz gibi Xbox kolu almayı düşünüyorum ancak zaten DS4'üm var. DS4 ile Xbox kolu arasında çok fark var mı? Şimdiden teşekkürler.

Daha yeni Xbox 9.nesil Gamepad aldım PC için.

Uyumluluk konusunda kesinlikle öneririm. Bundan önce DS4 kullanıyordum ve illeAllah etmiştim artık.

Fakat aradan yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen hâlâ ergonomik olarak alışamadım Xbox koluna. Normalde daha ergonomik, daha iyi diyorlar ama bana nedense PS kolları daha iyi gibi geliyor ergonomi açısından. DS4 için bile bunu düşünüyorsam Dualsense çok daha ergonomik gelirdi sanırım.

Daha yeni Xbox 9.nesil Gamepad aldım PC için.

Uyumluluk konusunda kesinlikle öneririm. Bundan önce DS4 kullanıyordum ve illeAllah etmiştim artık.

Fakat aradan yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen hâlâ ergonomik olarak alışamadım Xbox koluna. Normalde daha ergonomik, daha iyi diyorlar ama bana nedense PS kolları daha iyi gibi geliyor ergonomi açısından. DS4 için bile bunu düşünüyorsam Dualsense çok daha ergonomik gelirdi sanırım.
Hocam şöyle ergonomik: tuşlar daha pratik diye. Yoksa diğer türlü elin alışmasına bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı