Xbox kolu FC 24'te çalışmıyor

Hocam kablolu ve Bluetooth ikisinde de aynı sorun oluyor mu? Bende Epic'ten aldım bende de aynı kol var 2 şekilde de gayet rahat oluyor. Driver veya oyun dosyalarını bir kontrol edin bence.

Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah kolum FC 24'te çalışmıyor. Oyunu Epic Games'ten aldım ve Epic Games'ten aldığım Mortal Kombat 1 sıkıntısız çalışıyor. FC 24 gelince oyunda dolaşabiliyorum ama Ultimate Team olsun clubs olsun giremiyorum.

Bazen bazı oyunlar bazı oyun modlarında kullandığın kolu bırakıp "Virtual kontrolcü" uygulamasına yönelebiliyor. Bilgisayarında vjoy uygulaması varsa ya da benzeri varaa devre dışı bırak ya da sil. Garanti olması için sil bence.

xbox donatıları ile kolu güncelleyin. sonrasında fc24'e girince kol ayalarını kontrol edin. sorun olmaması gerekiyor.

Bazen bazı oyunlar bazı oyun modlarında kullandığın kolu bırakıp "Virtual kontrolcü" uygulamasına yönelebiliyor. Bilgisayarında vjoy uygulaması varsa ya da benzeri varaa devre dışı bırak ya da sil. Garanti olması için sil bence.
yüklü değil ve sağ analog fifa dahil tüm oyunlarda mouse görevi görüyor

Hocam kablolu ve Bluetooth ikisinde de aynı sorun oluyor mu? Bende Epic'ten aldım bende de aynı kol var 2 şekilde de gayet rahat oluyor. Driver veya oyun dosyalarını bir kontrol edin bence.
evet peki sende batarya takılımı hocam bende stealth markalı bir xbox bataryası takılı

Hocam peki kolda sıkıntı olabilirmi kol ingiltereden geldi yoksa benim pc'de olabilirmi normalde xbox uygulaması açılmıyor pc format atsam bi düzelme alırmıyım

yüklü değil ve sağ analog fifa dahil tüm oyunlarda mouse görevi görüyor

evet peki sende batarya takılımı hocam bende stealth markalı bir xbox bataryası takılı

Hocam peki kolda sıkıntı olabilirmi kol ingiltereden geldi yoksa benim pc'de olabilirmi normalde xbox uygulaması açılmıyor pc format atsam bi düzelme alırmıyım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bir video buldum ama izlemedim şu anda müsait değilim. İstersen bir göz at zaten kısa video. Başlıktan anladığım kadarıyla senin sorununa benziyor.

Yüklü değil ve sağ analog FIFA dahil tüm oyunlarda mouse görevi görüyor.

Evet peki sende batarya takılımı hocam bende Stealth markalı bir Xbox bataryası takılı.

Hocam peki kolda sıkıntı olabilir mi kol İngiltere'den geldi yoksa benim PC'de olabilir mi normalde Xbox uygulaması açılmıyor PC format atsam bir düzelme alır mıyım?

Hocam ben Amazon'dan aldım, pilleri takılı şekilde de pillerini çıkarıpta bağlayabiliyorum. Bluetooth olarak da bağlayabiliyorum. Ben hiçbir uygulama ya da driver kurmadım. O garip geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bir video buldum ama izlemedim şu anda müsait değilim. İstersen bir göz at zaten kısa video. Başlıktan anladığım kadarıyla senin sorununa benziyor.

saol hocam

Hocam ben Amazon'dan aldım, pilleri takılı şekilde de pillerini çıkarıpta bağlayabiliyorum. Bluetooth olarak da bağlayabiliyorum. Ben hiçbir uygulama ya da driver kurmadım. O garip geldi.
Bende pil yok hocam bir batarya bağlı ama şimdi çalışıyor fc 24 daha sorunlu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı