Normal kaliteli bir Type-C kablosu iş görecektir.9. Nesil Xbox kolu için Type-C kablo önerisi lazım önceki konularda Ugreen tavsiye edilmiş ancak önerilenlerin hiç birisi stokta yok başka sitelerde de bulamadım. Bunu buldum fakat olur mu emin değilim tam olarak. En az 1m ve örgülü olursa sevinirim.
İşte kaliteli olan bir şey lazım onun için konu açtım hangisi kaliteli bilmiyorum. Attığım nasıl bir marka iyi mi?Normal kaliteli bir Type-C kablosu iş görecektir.
300 lirayı geçmezse sevinirim.Bütçeniz nedir?
Baseus alabilirsiniz örneğin300 lirayı geçmezse sevinirim.
Amazon.com.tr attığınızın aynısı mı? Neredeyse yarı fiyatına satılıyor da önemli bir farkı yoksa bunu almak mantıklı olur mu? Zaten kablo aşırı bir özelliği olmaz ama yine de sorayım. İki ucu da type-c sonradan gördüm kusura bakmayın.Baseus alabilirsiniz örneğin
![]()
Baseus Cafule Serisi Type-c 3a Şarj Ve Data Aktarım Kablosu 1 Mt Gri Siyah - Fiyatı, Yorumları
Baseus Cafule Serisi Type-c 3a Şarj Ve Data Aktarım Kablosu 1 Mt Gri Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Amazon.com.tr attığınızın aynısı mı? Neredeyse yarı fiyatına satılıyor da önemli bir farkı yoksa bunu almak mantıklı olur mu? Zaten kablo aşırı bir özelliği olmaz ama yine de sorayım. İki ucu da Type-C sonradan gördüm kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.