Hocam eğer ikna edebilirseniz edin, paranıza yazık olmasın. DualSense tarzı isterseniz gene GameSir'ün tarantula Pro modeline bakınız, emin olun bu kollara vereceğiniz paraya değmez. Sorunları garanti veya marka güvenilirliği ileyse ikisinde de hem gizala hem Amazon hem de GameSir diğer 3. parti kol satıcılarından daha güvenilirler. Hatta bazı durumlarda Xbox ve Sony'nin de önünde gösterilen bir firma. Tabii ailenizi de anlayabiliyorum daha önce duymadıkları markalar onlara da güvenli gelmiyordur, özellikle benimki gibi bir aileniz varsa almanız zor lakin dediğim gibi şansınızı ikna konusunda deneyin.
Hocam eğer ikna edebilirseniz edin, paranıza yazık olmasın. DualSense tarzı isterseniz gene GameSir'ün tarantula Pro modeline bakınız, emin olun bu kollara vereceğiniz paraya değmez. Sorunları garanti veya marka güvenilirliği ileyse ikisinde de hem gizala hem Amazon hem de GameSir diğer 3. parti kol satıcılarından daha güvenilirler. Hatta bazı durumlarda Xbox ve Sony'nin de önünde gösterilen bir firma. Tabii ailenizi de anlayabiliyorum daha önce duymadıkları markalar onlara da güvenli gelmiyordur, özellikle benimki gibi bir aileniz varsa almanız zor lakin dediğim gibi şansınızı ikna konusunda deneyin.
O zaman xbox almanız daha iyi olur, pc ile tam uyumluAilem yine istemediklerini soyledi sebeblerinden biri vatan da hediye ceki olmasi biride bilinmedikleri bir şeye bu parayi vermek istememeleri.
Hocam xbox un sorunu değil, kalan markaların aynı fiyata 10 kat daha kaliteli ürün üretmesi olay, her yönden daha gelişmiş ürünler hepsi o para verilmez dememizin sebebi buXbox kolunu al rahatına bak. Alışması kolay ve ergonomik. Arkadaşın anlattığı kadar sıkıntılı değil ben bizzat kullanıyorum. Zaten herhangi bir sıkıntı olursa garantiye gönderirsin onlar da zaten sıfır kol gönderiyor çoğunlukla.
O zaman Xbox almanız daha iyi olur, PC ile tam uyumlu.
Hocam Xbox'un sorunu değil, kalan markaların aynı fiyata 10 kat daha kaliteli ürün üretmesi olay, her yönden daha gelişmiş ürünler hepsi o para verilmez dememizin sebebi bu.
Fifa tarzi oyunlarda rahat oluyor muXbox kolunu al rahatına bak. Alışması kolay ve ergonomik. Arkadaşın anlattığı kadar sıkıntılı değil ben bizzat kullanıyorum. Zaten herhangi bir sıkıntı olursa garantiye gönderirsin onlar da zaten sıfır kol gönderiyor çoğunlukla.
Ben 1 buçuk sene önce ilk kolumu almadan önce sadece ps kafelerde ds4 ve ds5 kullanmış biriydim ve alırken sizin gibi tereddüt etmiştim xbox düzenine alışılır mı acaba diye, ama şu an elime çok daha rahat geliyor alışma sürecim de baya kısa oldu bence stick konunları ergonomik olarak daha iyi xboxunDS dusunuyordum ben ama uyumsuzluk filan diyorlar Xbox'a alisabilir miyim bilmiyorum cok kararsiz kaldim o yuzden.
FIFA gibi oyunlari Xbox'la rahat oynayabilir miyim hiç bilmiyorum.
Hocam Xbox'un sorunu değil, kalan markaların aynı fiyata 10 kat daha kaliteli ürün üretmesi olay, her yönden daha gelişmiş ürünler hepsi o para verilmez dememizin sebebi bu.
FIFA tarzi oyunlarda rahat oluyor mu?
Ben de izin alamadığı için zaten xbox almasını önerdim, aynı zamanda garanti konusunda gizala da zaten sağlam bir firma, forumlarda garanti sıkıntısı çeken görmedim sanırsam. Ek olarak amazon üzerinden de satışları var bir nevi amazon aracılıklı bir alışveriş garantiniz de var yani. Dediğim gibi xbox kotü bir kol değildir, sadece parasının kolu değildir. Herkes kendi istediği şekilde parasını harcamakta özgürdür lakin yakından takip ettiğim bir konu gamepadler ve olabildiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum paralarını harcarken daha uzun ömürlü ve verdikleri paralarına değecek ürünler almaları için, yurt dışında 30-40 eurolara bulunan bir kolun trde 2.5k olması tamamen vergiler yüzünden. Bahsettiğim cyclone 2 mesela yurt dışında 50-55 dolar bandında trde 3000, veyahut tarantula pro 60 doları civarında trde 3500. Bu şekilde bir vergilendirme ve fiyatlandırma politikası varken yurtdışında 20 dolar(yaklaşık 760 lira) fiyat farkıyla trde vergiler dahil 500 lira farka açıkcası bilmiyorum ben olsam özellikle sunduğu özelliklere bakarak düşünmez verirdim, veyahut tr içi aynı fiyat bandında olan gamesir supernovaya 2500 lirayı gene düşünmez verirdim. Burada sunduğu özellik/fiyat karşılaştırması yapmak gerekiyor biraz da.Anladım da hocam arkadaşın ailesi izin vermiyormuş haliyle 2 seçeneği var ya xbox kolu ya da ps kolu haliyle xbox kolu daha iyi. Kaldı ki şimdi o firmaların verdiği güvenle xbox'ın verdiği güven bir değil. Garanti servisi anlamında söylüyorum.
Anladım da hocam arkadaşın ailesi izin vermiyormuş haliyle 2 seçeneği var ya Xbox kolu ya da PS kolu ve Xbox kolu daha iyi. Kaldı ki şimdi o firmaların verdiği güvenle Xbox'ın verdiği güven bir değil. Garanti servisi anlamında söylüyorum.
FIFA sadece birkaç saat oynamıştım. Oynarken rahatsızlık ya da zorluk hissetmedim ama FIFA benim tarzım olmadığı için fazla oynamadım. Kola alışınca bırakılmıyor. Klavye ve fareyle oyun oynamak zor geliyor.
yardimci oldugunuz icin teşşekür ederizBen 1 buçuk sene önce ilk kolumu almadan önce sadece ps kafelerde ds4 ve ds5 kullanmış biriydim ve alırken sizin gibi tereddüt etmiştim xbox düzenine alışılır mı acaba diye, ama şu an elime çok daha rahat geliyor alışma sürecim de baya kısa oldu bence stick konunları ergonomik olarak daha iyi xboxun
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanmanız dileğiyleyardimci oldugunuz icin teşşekür ederiz
Xbox almaya karar verdim
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.