Hocam kasayla oturduğunuz yer arası mesafe çok uzun değilse ben usb kabloyla oynamanızı tavsiye ederim hem pil derdi de olmuyor.Bluetooth adaptoru olarak 300 TL'yi gecmeyecek bir şey biliyor musunuz?
Hocam kasayla oturduğunuz yer arası mesafe çok uzun değilse ben usb kabloyla oynamanızı tavsiye ederim hem pil derdi de olmuyor.Bluetooth adaptoru olarak 300 TL'yi gecmeyecek bir şey biliyor musunuz?
Bluetooth adaptoru olarak 300 TL'yi gecmeyecek bir şey biliyor musunuz?
Kasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor muHocam kasayla oturduğunuz yer arası mesafe çok uzun değilse ben usb kabloyla oynamanızı tavsiye ederim hem pil derdi de olmuyor.
Teşşekür ederim tekrardanBildiğim kadarıyla iyi bir adaptör, önereni çoktuTP-Link UB500, Bluetooth 5.3, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link UB500, Bluetooth 5.3, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Pcde kolun desteklediği hiçbir oyunda çıkarmaz, zaten windowsa yani Xbox koluna ayarlayarak çıkıyor pcyeKasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor mu
Rica ederim ne demekTeşşekür ederim tekrardan
God of War oynadım sıkıntı çıkarmadı.Kasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor mu
Teşşekür ederim tekrardan
God of War oynadım sıkıntı çıkarmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.