ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 1 Nisan 2025 #21 fransand dedi: Bluetooth adaptoru olarak 300 TL'yi gecmeyecek bir şey biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam kasayla oturduğunuz yer arası mesafe çok uzun değilse ben usb kabloyla oynamanızı tavsiye ederim hem pil derdi de olmuyor.
fransand dedi: Bluetooth adaptoru olarak 300 TL'yi gecmeyecek bir şey biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam kasayla oturduğunuz yer arası mesafe çok uzun değilse ben usb kabloyla oynamanızı tavsiye ederim hem pil derdi de olmuyor.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.328 Makaleler 3 Çözümler 4 1 Nisan 2025 #22 fransand dedi: Bluetooth adaptoru olarak 300 TL'yi gecmeyecek bir şey biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr amzn.eu Bildiğim kadarıyla iyi bir adaptör, önereni çoktu
fransand dedi: Bluetooth adaptoru olarak 300 TL'yi gecmeyecek bir şey biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr amzn.eu Bildiğim kadarıyla iyi bir adaptör, önereni çoktu
F fransand Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #23 ArslanbalaBörükan dedi: Hocam kasayla oturduğunuz yer arası mesafe çok uzun değilse ben usb kabloyla oynamanızı tavsiye ederim hem pil derdi de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor mu Katipke dedi: Amazon.com.tr amzn.eu Bildiğim kadarıyla iyi bir adaptör, önereni çoktu Genişletmek için tıkla... Teşşekür ederim tekrardan
ArslanbalaBörükan dedi: Hocam kasayla oturduğunuz yer arası mesafe çok uzun değilse ben usb kabloyla oynamanızı tavsiye ederim hem pil derdi de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor mu Katipke dedi: Amazon.com.tr amzn.eu Bildiğim kadarıyla iyi bir adaptör, önereni çoktu Genişletmek için tıkla... Teşşekür ederim tekrardan
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.328 Makaleler 3 Çözümler 4 1 Nisan 2025 #24 fransand dedi: Kasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor mu Genişletmek için tıkla... Pcde kolun desteklediği hiçbir oyunda çıkarmaz, zaten windowsa yani Xbox koluna ayarlayarak çıkıyor pcye fransand dedi: Teşşekür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek
fransand dedi: Kasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor mu Genişletmek için tıkla... Pcde kolun desteklediği hiçbir oyunda çıkarmaz, zaten windowsa yani Xbox koluna ayarlayarak çıkıyor pcye fransand dedi: Teşşekür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 1 Nisan 2025 #25 fransand dedi: Kasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor mu Teşşekür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... God of War oynadım sıkıntı çıkarmadı.
fransand dedi: Kasayla cok mesafe yok ama kablolu rahatsiz ediyor beni bide xbox kolu ps oyunlarinda sikinti cikariyor mu Teşşekür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... God of War oynadım sıkıntı çıkarmadı.
F fransand Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #26 ArslanbalaBörükan dedi: God of War oynadım sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkür eserim.
ArslanbalaBörükan dedi: God of War oynadım sıkıntı çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkür eserim.