Xbox kolu vs DualSense

James Delaney

Femtopat
Daha fazla  
Kol alacaktım ama aşırı kararsız kaldım, PC için soruyorum. Şu an pembe Xbox kolu 3700 TL, DualSense kamuflaj ise 4500 TL. Normalde Xbox kolunda Heartbreaker alacaktım ama DualSense kamuflaj mantıklı geldi. Şu an ise pembesi 3700 TL'ye düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o bütçede ikisini de almak mantıksız. Eğer param kalsın derseniz Wraith üzerinden ATK Battle Axe Pro öneririm. 2300 TL civarında olması lazım. Hall Effect bulundurması da Xbox ve DualSense'den daha iyi yapıyor.

PC için ikisi de alınmaz. Cyclone 2 çok daha iyi seçenek. Hall Effect olmayan kol alınmaz artık.

Kanka, PC'de kullandım; Xbox kolu daha uyumlu ve daha ucuz, bence Xbox al.

ca9an hocama katılıyorum. O iki ürüne harcayacağınız paraya yazık olur. Özellikle uzun süreler kullanacaksanız. Cyclone 2 oyun performansı ve kullanım rahatlığı olarak mükemmel. Membran tuşların işkencesi, eziyeti, içe gömülme sorunları, sürekli bozulmaları. Çekilecek dert değil gerçekten, gönül rahatlığı ile GameSir Cyclone 2 tercih edebilirsiniz. Sürekli drift sorunları vesaire çekmezsiniz joystickler tmr ve çok kaliteli hissettiriyor. Şarj etmek için stant aramazsanız kunpeng 40 öneririm. Yarın Machenike G5 Pro V2 kol elime ulaşacak. İnceler güzel ise size de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hocam Machenike G5 Pro V2 bence daha güzeldir. İncelemenizi beklerim, bu tarz konularda önerecek gamepad yok elimde

Hocam machenike G5 Pro V2 bence daha güzeldir. İncelemenizi beklerim, bu tarz konularda önerecek gamepad yok elimde

Vallaha hocam Cyclone 2 ile kıyaslamasını derinlemesine yapacağım. Kol hakkında yabancı kaynaklar hariç herhangi bir inceleme yok. Genelde Cyclone 2'nin önüne koyuyorlar. Öne konulduğu konular ya paket içeriği ya da hot swap özelliği. Genel tüm kalitesini ele alıp güzel bir inceleme ve video çıkartmayı düşünüyorum.

Hocam peki ikisinde de tetik titreşimi var mı? DualSense'de olan?

Hocam peki ikisinde de tetik titreşimi var mı? DualSense'de olan?
Duslsensedeki şekilde yok. G5 pro v2 arkadaşın da dediği gibi tetik titreşimi, hot swap stickler ve optik butonlarla öndeyken cyclone 2 ise daha kaliteli bir pc uygulaması, tmr stickleri ve mekanik trigger locklarla önde. Aslında bence eşit ikisi. Cyclone 2'yi biraz daha öne çıkaracaksam eğer bunun nedeni vk isimli kanalın g5 pro v2 incelemesinde ek butona uzun süre basmayla temassızlık yapıp basmıyor gibi algılamasından dolayı çıkarırım. Haricinde bence ikisi de gayet kaliteli ve birbiriyle tam kafa kafaya kollar

Hocam videoyu yaptıktan sonra bana haber verme ikmanınız var mı? İzlemek isterim videoyu. Ben de içerik çıkarıyorum ve aklımdaki karşılaştırma videoları için sizden bir referans da almış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…