Xbox kolu vs DualSense

Duslsensedeki şekilde yok. G5 Pro V2 arkadaşın da dediği gibi tetik titreşimi, hot swap stickler ve optik butonlarla öndeyken Cyclone 2 ise daha kaliteli bir PC uygulaması, tmr stickleri ve mekanik trigger locklarla önde. Aslında bence eşit ikisi. Cyclone 2'yi biraz daha öne çıkaracaksam eğer bunun nedeni vk isimli kanalın G5 Pro V2 incelemesinde ek butona uzun süre basmayla temassızlık yapıp basmıyor gibi algılamasından dolayı çıkarırım. Haricinde bence ikisi de gayet kaliteli ve birbiriyle tam kafa kafaya kollar.

Hocam videoyu yaptıktan sonra bana haber verme ikmanınız var mı? İzlemek isterim videoyu. Ben de içerik çıkarıyorum ve aklımdaki karşılaştırma videoları için sizden bir referans da almış olurum.

Hocam sizin kanalın linkini daha önce atmıştınız sanırım, kaçırdım onu. Tekrar atabilme şansınız var mı? Sponsorluk adı altında çekilen videoların güvenilebilirliği ortada. Objektif kanal eksikliği var.

Hocam sizin kanalın linkini daha önce atmıştınız sanırım, kaçırdım onu. Tekrar atabilme şansınız var mı? Sponsorluk adı altında çekilen videoların güvenilebilirliği ortada. Objektif kanal eksikliği var.
Buyrun hocam

Buyrun hocam
Hocam ben G1 Pro'yu sizin videonuzu izleyip almışım haberim yok :D Aşırı iyi incelemeydi elinize sağlık.

Duslsensedeki şekilde yok. G5 Pro V2 arkadaşın da dediği gibi tetik titreşimi, hot swap stickler ve optik butonlarla öndeyken Cyclone 2 ise daha kaliteli bir PC uygulaması, tmr stickleri ve mekanik trigger locklarla önde. Aslında bence eşit ikisi. Cyclone 2'yi biraz daha öne çıkaracaksam eğer bunun nedeni vk isimli kanalın G5 Pro V2 incelemesinde ek butona uzun süre basmayla temassızlık yapıp basmıyor gibi algılamasından dolayı çıkarırım. Haricinde bence ikisi de gayet kaliteli ve birbiriyle tam kafa kafaya kollar.

Hocam videoyu yaptıktan sonra bana haber verme ikmanınız var mı? İzlemek isterim videoyu. Ben de içerik çıkarıyorum ve aklımdaki karşılaştırma videoları için sizden bir referans da almış olurum.

Tabii ki var hocam direk gönderip sizinle paylaşırım. Easy SMX D10'u kafamdan çıkaran sizin videonuz olmuştu. Bahsettiğiniz L2 r2 mesafelerinin kısalığı gözüme çok batmıştı. Aynı zamanda Cyclone 2'ye göre joysticklerin daha yumuşak olduğundan bahsetmiştiniz, bunlar karar almamda etkili oldu. Cyclone 2 benim normal şartlarda asla iade edeceğim bir ürün değil. İade etmeden önceki gün bile 4 adet farklı Firmware denedim, ama nafile. Kolun son gün şarjını bitirmek için 3 saat oyun oynadım. Artık tuşa bastığımda bağlanıp hemen bağlantısı kesiliyordu. Kol kapalıyken hiç durmadan titrediği için yastığın üzerine koydum. Tam 2.5 saat boş batarya ile titremeye devam etti. Ayrıca L2 tuşunda böyle ufak bir takılma vardı. Oyun esnasında hissedilecek seviyede değil. Elinize alıp dikkatlice bas çek yaptığınızda sonlara doğru belli olan bir durum. Yay sanki kendini geri ittiriyor gibiydi, R2 tuşunda böyle bir sorun yoktu. Bir an sol parmağımdan şüphelenip sağ parmağım ile denedim :).ürün o kadar güzel ve kaliteli ki sorun yaşama ihtimalini düşünmüyor insan. Ürünün tek hoşuma gitmeyen özelliği standı, görsel olarak bana hiç hitap etmiyor. Bu kolu kullandıktan sonra bir daha membran tuşlu kol kullanmamam gerektiğine kanaat getirdim. YouTube'da video izlerken bile çok hoşuma gittiği için, elime alıp tuşları kurcukluyordum o kadar keyifli bir kol. Umarım G5 Pro V2 aynı hissiyatı sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı