Xbox kontrolcü önerisi

Enesbirnumara

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarda kullanmadık Xbox kontrolcüsü alacağım da bildiğiniz güzel bir kontrolcü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox kolunu alma. 200 300 tl daha vererek attığım kolu al. İçinden şarj standı vs. de çıkıyor ve hall effect joystickleri var bu yüzden de drift yapma riski xbox koluna göre çok daha az. 1 ay önce Xbox 9. Nesil kolunu aldım ve iade edip 8Bitdo Ultimate'ye geçtim. İkisini de kullanmış biri olarak 8Bitdo'nun tuşları kesinlikle daha iyi ve tok hissettiriyor kalite farkını çok net anlıyorsunuz. Xbox kolunu tokatlar kısaca. Benim önerim bu olur şahsen.
Tek dezavantajı x y ve a b tuşlarının yeri ters. Fakat bilgisayara bağlandığında kendisi otomatik anlıyor ve tuş dizilimini xbox koluna göre değiştiriyor o yüzden problem bile sayılmayabilir.

Ayrıca piyasadaki en düşük gecikme oranına sahip bu kol. Kaynağı bulamadım ama Reddit'te test eden bir adamdı.

Fazladan 1200TL'ye değmez bence.
Tekrar söylüyorum parası varsa değecektir şarj standı başlı başına bile yeter. Ayrıca oyunlar için farklı profiller açıp kol üzerinden tuş ile profiller arasında geçiş yapılabiliyor. Koldaki ekstra tuşların yeri arkada bulunuyor ve sizin attığınıza göre daha ergonomik. Ama çok para vermek istemiyorum derse onu da alabilir. İkisi de bütçelerine göre en iyisi bence.

Tekrar söylüyorum parası varsa değecektir şarj standı başlı başına bile yeter. Ayrıca oyunlar için farklı profiller açıp kol üzerinden tuş ile profiller arasında geçiş yapılabiliyor. Koldaki ekstra tuşların yeri arkada bulunuyor ve sizin attığınıza göre daha ergonomik. Ama çok para vermek istemiyorum derse onu da alabilir. İkisi de bütçelerine göre en iyisi bence.
Tutuş ergonomisi nasıl? Ve garanti durumu TR de nasıl oluyor?

Xbox kolunu alma. 200 300 TL daha vererek attığım kolu al. İçinden şarj standı vs. de çıkıyor ve hall effect joystickleri var bu yüzden de drift yapma riski Xbox koluna göre çok daha az. 1 ay önce Xbox 9. nesil kolunu aldım ve iade edip 8BitDo Ultimate'ye geçtim. İkisini de kullanmış biri olarak 8BitDo'nun tuşları kesinlikle daha iyi ve tok hissettiriyor kalite farkını çok net anlıyorsunuz. Xbox kolunu tokatlar kısaca. Benim önerim bu olur şahsen.
Tek dezavantajı X Y ve A b tuşlarının yeri ters. Fakat bilgisayara bağlandığında kendisi otomatik anlıyor ve tuş dizilimini Xbox koluna göre değiştiriyor o yüzden problem bile sayılmayabilir.

Resimde kolun köşeleri sivri duruyor biraz kullanımı rahat mı?

Resimde kolun köşeleri sivri duruyor biraz kullanımı rahat mı?
Xbox koluna göre daha kompakt. Gayet rahat. Görselde o şekilde çıkmıştır bir sivrilik yok

Tutuş ergonomisi nasıl? Ve garanti durumu TR de nasıl oluyor?
Tutuş ergonomisi xbox koluna göre daha rahat. Özellikle şunu söyleyeyim. Xbox kolundaki RB ve LB tuşlarında değişik bir yükselti vardı ve parmaklarımı tuşların biraz altına koyarak kullanmak zorunda kalıyordum. Bunda öyle bir şey yok. A B ve X Y tuşları xboxda çok oynak. Tuşlar yerinde çok oynuyor gibi gelmişti bana ve gerçekten öyleymiş. 8Bitdo'nun tuşları daha oturaklı. Tabii ki biraz oynuyor kalıp gibi değil, olması gereken ayarda diyebilirim. RT ve LT tuşlarının yayı biraz daha sert tuşa bastığınızı daha çok hissediyorsunuz. Kimi sevmeyebilir fakat benim hoşuma gitti. D-pad konusunda da kesinlikle daha iyi hissettiriyor, hiç ses yapmıyor. A B ve X Y tuşları da daha sessiz. Gizala satıyor bu kolu. Kendilerine özellikle sordun garantisi var mı diye. Ve 2 yıl garantisi olduğunu söylediler. Amazon'dan satın aldım, orada da Gizala satıyor zaten. Problem çıkma durumunda garantisi olduğunu söyledikleri için içim şahsen rahat.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı