Xbox kontrolcü PC'de nasıl kullanılır?

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Yesil kontrolcu PC'ye Bluetooth ile baglayinca oyun keyfini bozan bir gecikme yasaniyor mu? Bu cihazlar normalde Xbox konsollari icin uretiliyor sanirim. Ayrica tekrar tekrar sormam gerekmesin diye soruyorum, 8. ve 9. nesil butun Xbox kontrolculer PC'ye baglanabiliyor mu? Degisebilir pil almak ne kadar gerekli?

Yesil kontrolcu PC'ye Bluetooth ile baglayinca oyun keyfini bozan bir gecikme yasaniyor mu? Bu cihazlar normalde Xbox konsollari icin uretiliyor sanirim. Ayrica tekrar tekrar sormam gerekmesin diye soruyorum, 8. ve 9. nesil butun Xbox kontrolculer PC'ye baglanabiliyor mu? Degisebilir pil almak ne kadar gerekli?
Bluetooth nesline göre değişiyor. Çoğu insan yaşamadım demiş ama bende gecikme olmuştu. Gecikme yaşarsanız 2.4ghz kablosuz alıcısı var onu alıp 0 gecikme oynayabilirsiniz.

Ben normal pil ile kullanıyorum ve PC'de gayet rahat Bluetooth'suz kullanıyorum. Duracell pil kullanıyorum bayağı uzun gidiyor. Kullandığınız pile göre değişebilir kullanım süresi. Adaptör ile kullanıyorum kasanın arkasına takmak gecikmeyi arttıracağını düşünerek öne taktım ve gayet güzel performans veriyor. Sadece konsollar için değil bu kontrolcüler.

Değişebilir pil ise size kalmış kendi lisanslı pili var ama almanıza gerek yok. Normal pil veya herhangi şarj edilebilir bir pil de işinizi görecektir. Sürekli pil değiştirmek istemiyorum derseniz alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı