Xbox kontrolcüleri aparatsız PS3 ile çalışır mı?

Xbox kollara çöp demiyorsun herhalde. Konsolu da güzel.

Renkler ve zevkler tartışılmaz, konsola laf etmedim kontrolcünün içindeki yazılıma laf ettim.
Alın hocam Xbox ergonomili kol tak oyna mis. Çakma ama olsun.

Renkler ve zevkler tartışılmaz, konsola laf etmedim kontrolcünün içindeki yazılıma laf ettim.
Alın hocam Xbox ergonomili kol tak oyna mis. Çakma ama olsun.
Ben bi an PS fanboyluğuyla diyorsun zannettim kusura bakma. Amacım xbox ergonomili kol değil elimde Xbox gamepad var ve bağlanmıyor. Elimdeki DS3 tuşları bastırınca çalışıyor. DS3 alacağım yakında. İnternettekiler orijinal midir?

Ben bir an PS fanboyluğuyla diyorsun zannettim kusura bakma. Amacım Xbox ergonomili kol değil elimde Xbox gamepad var ve bağlanmıyor. Elimdeki DS3 tuşları bastırınca çalışıyor. DS3 alacağım yakında. İnternettekiler orijinal midir?

Benimki fanboyluk değil de yani zamanında Xbox'da kullandim PS'yi daha çok seviyorum çoğu bakımdan ama Xbox'un da iyi özellikleri var tabii.
Bu arada internetteki çoğu kol replika orijinal bulmak çok zor 2.el alman lazım.

Benimki fanboyluk değil de yani zamanında Xbox'da kullandim PS'yi daha çok seviyorum çoğu bakımdan ama Xbox'un da iyi özellikleri var tabii.
Bu arada internetteki çoğu kol replika orijinal bulmak çok zor 2.el alman lazım.

Evet biliyorum ilk yazdığında öyle yaptığını düşündüm.
Replika kollar güzel olabiliyor yine de. Bendekinin lastiklerini değişince gider de ben diğer gamepadi bulamadığım için 2 olsun diye de alıyorum biraz.

Evet biliyorum ilk yazdığında öyle yaptığını düşündüm.
Replika kollar güzel olabiliyor yine de. Bendekinin lastiklerini değişince gider de ben diğer gamepadi bulamadığım için 2 olsun diye de alıyorum biraz.

Ali Express de güzel kollar var hem PS3 hem de PS4 ile tam uyumlu kuzenim bir değişik modelini aldı bunu bilmiyorum ama kuzenimin aldigi kaliteli bir şey çıktı.

Ali Express de güzel kollar var hem PS3 hem de PS4 ile tam uyumlu kuzenim bir değişik modelini aldı bunu bilmiyorum ama kuzenimin aldigi kaliteli bir şey çıktı.

Sizce iptal edip bunu sipariş edeyim? Hala memnun mu? PS4 uyumlu olduğu için pcye de başlayabilirim güzel olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı