- Makaleler
- 4
PS için yapılmışlardan olabilir belki crack sürümden bağlanmamıştır olabilir mi?Sadece DS4 ve dualsense de değil kuzenim de çakma bir kol vardı ergonomisi Xbox'a benziyordu Bluetooth üzerinden bağlıyor kullanıyordu.
PS için yapılmışlardan olabilir belki crack sürümden bağlanmamıştır olabilir mi?
Xbox kollara çöp demiyorsun herhalde. Konsolu da güzelÇöp kutusunun kolları
Xbox kollara çöp demiyorsun herhalde. Konsolu da güzel.
Ben bi an PS fanboyluğuyla diyorsun zannettim kusura bakma. Amacım xbox ergonomili kol değil elimde Xbox gamepad var ve bağlanmıyor. Elimdeki DS3 tuşları bastırınca çalışıyor. DS3 alacağım yakında. İnternettekiler orijinal midir?Renkler ve zevkler tartışılmaz, konsola laf etmedim kontrolcünün içindeki yazılıma laf ettim.
Alın hocam Xbox ergonomili kol tak oyna mis. Çakma ama olsun.
![]()
comse Pc Ps3 Android Tv Kablosuz Gamepad Oyun Kolu Pc Uyumlu Beyaz - Fiyatı, Yorumları
comse Pc Ps3 Android Tv Kablosuz Gamepad Oyun Kolu Pc Uyumlu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bir an PS fanboyluğuyla diyorsun zannettim kusura bakma. Amacım Xbox ergonomili kol değil elimde Xbox gamepad var ve bağlanmıyor. Elimdeki DS3 tuşları bastırınca çalışıyor. DS3 alacağım yakında. İnternettekiler orijinal midir?
Benimki fanboyluk değil de yani zamanında Xbox'da kullandim PS'yi daha çok seviyorum çoğu bakımdan ama Xbox'un da iyi özellikleri var tabii.
Bu arada internetteki çoğu kol replika orijinal bulmak çok zor 2.el alman lazım.
Evet biliyorum ilk yazdığında öyle yaptığını düşündüm.
Replika kollar güzel olabiliyor yine de. Bendekinin lastiklerini değişince gider de ben diğer gamepadi bulamadığım için 2 olsun diye de alıyorum biraz.
Ali Express de güzel kollar var hem PS3 hem de PS4 ile tam uyumlu kuzenim bir değişik modelini aldı bunu bilmiyorum ama kuzenimin aldigi kaliteli bir şey çıktı.
![]()
GAMINJA P48 Wireless Gamepad with Six Axis Gyroscope Game Controller For PS4 PS3 Console Wins 7 8 10 Dual Vibration PC Joystick - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.