Xbox kontrolcüsünü bilgisayar görmüyor

DarkiNS

Hectopat
Daha fazla  
Kontrolcüm "Xbox One Wireless Controller" ve zamanına kuzenime ekran kartı alırken hediye edilmiş (Vatan) o da kullanmadığı için bana verdi. Ben de bugün bilgisayarıma bağlamaya çalıştım ancak her şeyi Bluetooth'ta görebilen PC bu kontrolcüye gelince görmüyor. Sadece kablolu bağlayabiliyorum o da rahat gelmiyor. Ayrıca uygulamasından güncellemesini de yaptım.

Kontrolcüm "Xbox One Wireless controller" ve zamanına kuzenime ekran kartı alırken hediye edilmiş (vatan) o da kullanmadığı için bana verdi. Ben de bugün bilgisayarıma bağlamaya çalıştım ancak her şeyi Bluetooth'ta görebilen PC bu kontrolcüye gelince görmüyor. Sadece kablolu bağlayabiliyorum o da rahat gelmiyor. Ayrıca uygulamasından güncellemesini de yaptım.

Kolu bağlamaya çalışırken Xbox logosu değil de kablo girişinin oradaki tuşa basarak denediniz mi? O şekilde Bluetooth eşleşme moduna giriyor.

Kolu bağlamaya çalışırken Xbox logosu değil de kablo girişinin oradaki tuşa basarak denediniz mi? O şekilde Bluetooth eşleşme moduna giriyor.
Öyle deniyorum zaten hocam.
One S kolu ise görmesi lazım. Dümdüz One kolu ise Bluetooth desteklemiyor USB C kablosu ile bağlayacaksın, başka çare yok.
Hocam adında "Wireless" geçiyor S falan da değil.

Öyle deniyorum zaten hocam.

Hocam adında "Wireless" geçiyor s falan da değil.

Pil yuvasında etiktette model numarası yazar. 1537, 1697 ve 1698 de Bluetooth yok. Kablosuz konsola bağlandığı için Wireless isminde geçiyor. Bluetoothla alakalı bir isimlendirme değil o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı