Xbox Live ''oturumunuzu açamadık'' hatası veriyor

1719958428786.png

Ne zaman çözülür bilinmez :D

Arkadaşlar merhaba. Bende de aynı sorun mevcuttu ve evet sunucusal bir kesinti var ama kendim için çözüm buldum. Çözüm şöyle umarım sizde de işe yarar;
Microsoft Store'u açıp kendi hesabınızdan çıkış yapıyorsunuz. Akabinde tüm Xbox'la alakalı araç gereçleri bilgisayarınızdan kaldırıyorsunuz. Xbox'ın resmi sitesinden uygulamayı indirin ve kurun. Bende direkt olarak hesabımı algıladı ve giriş sağladı. Ardından da oyunlara başarıllıyla giriş sağlayabildim. (büyük ihtimalle Google üzerinden Xbox'a giriş yapılı olduğundan dolayı direkt hesabı gördü)

Umarım sizde de işe yarar bol şans. Fazla canınızı sıkmayın böyle programlarda gereğinden fazla sıkıntılar çıkabiliyor. 🙃

Kral Forza 4 aldim fakat oturum acmama ragmen dogru bilgilerle giremedim ne yapsam. Normalde de Forza 4 ve 5 de bu sorun oluyormus ama olan olayla alakasi var midir bunun, cunku Xbox live de da oturum acamiyorum acamadigim icin forzayada giremiyorum. Bu sorunu yasayanlar varmis Forza'ya giremeyenler çözümü yaptim ama son raddede ne olursa olsun Xbox livede oturum acamiyor ne zamana duzelir iade ettim Steam'den almistim.

Kral düzelince haber eder misin?
düzeldi agam

Xbox Live'da oturumunuzu açamadık hatası alıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım, şimdi bugün yaşıyorum nasıl çözebilirim? Teşekkürler iyi akşamlar.

Eki Görüntüle 2239893
sorunu çözdüler forumda çözüldü olarak işaretle istersen

Kral Forza 4 aldim fakat oturum acmama ragmen dogru bilgilerle giremedim ne yapsam. Normalde de Forza 4 ve 5 de bu sorun oluyormus ama olan olayla alakasi var midir bunun, cunku Xbox live de da oturum acamiyorum acamadigim icin forzayada giremiyorum. Bu sorunu yasayanlar varmis Forza'ya giremeyenler çözümü yaptim ama son raddede ne olursa olsun Xbox livede oturum acamiyor ne zamana duzelir iade ettim Steam'den almistim.

Kral düzelince haber eder misin?

Hocam düzeltmişler sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.

Hocam Çözüldü Olarak İşaretlenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı